kort och gott, Jenny

Mumma**

Kategori: Allmänt

Kom till jobbet idag å möttes av en dämpad belysning, värmeljus, julmusik och LUSSEFIKA i personalrummet! Hur mysigt är inte det?!
I och med att skolan inte har öppet söndagar (thank god!) så måste man ju fira det lite tidigare, alltså på mysfredagar!
Så till frulle blir det julmust och lussekatt, onyttigt till tusen men gott som s*atan!

23 november.

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig med stormsteg. Julen knackar på dörrn å det är dags att öppna oavsett man vill eller inte.
Jag började lyssna på julmusik idag å ja, där kom den! Den varma känslan, lusten att tända massa ljus, baka lussekatter å knapra på pepparkakor.
Även fast man vid månades slut (december) bara vill spy på allt vad som har med tomtar, granar och julsånger att göra, så är den lika välkommen varje år ialla fall.
Min all-time-favourite är Last Christmas med Wham!, det går inte att tröttna på den!
Och sen är det det här med klapaprna. Vad skall det bli i  år?
Egentligen så spelar det inte så stor roll, om man tänker efter. Det roliga är ju just att någon har tänkt på en när om man så bara skulle få en nyckelring med favoritlagets emblem på.
Förra året var jag å älsklingen i Köpenhamn å hälsade på vid juletid, då fick A träffa självaste tomten.
... å jag var en sväng t Sthlm där Emma då bodde.
Nu tar vi å lyssnar lite på den bästa jullåten ever!

I'M GOING TO MAKE THIS MY OWN MOON LANDING

Kategori: Allmänt

Jag kan inte få nog...

I wanna be where the feeling can find me

Kategori: Allmänt

Det blir som en drog tillslut. Att höra. Att känna. Att se och till och med lukta.
Musik live är något av det mest fantastiska man kan uppleva. All cred till den första entusiasten som satte sig å slog på ett par pinnAr eller va det nu kan ha varit, du förändrade livet för resten av jordens befolkning, för
evigt!

Jag å kärleken var å såg Sivert Hoyem med band igår på Foajébaren i Göteborg. Andra gången i år men sist var det i Oslo. Ni vet den där känslan när man inte vill att ngt skall ta slut, så kändes det, BÅDA GÅNGERNA!!

Nu vill jag bara att han skall ut på turné igen eller iaf göra ett stopp till i närheten. Men men, man får hålla till godo med skivan så länge.
Så vill ni höra ngt fantastiskt i musikväg, lyssna på Sivert Hoyem (norskt ö) eller Madrugada och bara njut ;)

 

 

 

Abs from hell!!!

Kategori: Allmänt

Hur ont får man lov att ha?!?!
I lördags skrev jag och mina två väninnor in oss på ett pass med namnet "Get in shape", men som denna dag hade fått namnet "Go to hell!"... Det borde kanske ha fått oss att tänka i andra banor, men icke då!
Istället går vi på AW fredagkväll för att verkligen bygga upp en bra grund. Lördag morgon står vi lite lagom sega inför en fysisk utmaning ingen av oss har någon aning om. Efter 45 min av upp hopp, utfall, armhävningar och burpees och sist men inte minst magträning till tusen kryper vi åter hem, nöjda men trötta.
Idag, söndag, kan jag knappt sätta mig upp i soffan för att magen är så totalt söndermosad.
Det här med att komma iform... It's hard as hell.

Oh, no no.. inte riktigt så kanske

Lägga ner, stanna kvar...

Kategori: Allmänt

Ja, nu har det ju gått rätt lång tid sedan jag gjorde ngt alls här på bloggen. Den har varit rätt åtsidosatt under en lång tid. Ibland har jag världens största sug att skriva å grejja, men för det mesta så kommer jag till "skriv-sidan" å sen ångrar jag mig. Så jag har börjar fundera på att lägga ner det. Men samtidigt så känns det väldigt sorgligt. Det finsn så mycket saker som jag har skrivit och saker man liksom inte vill släppa taget om.
Så vi kör en liten prövotid fram till jul. Tycker jag fortfarande att det inte är kul, då säger vi bye bye å tackar för dessa åren. Men så länge...
Klicka för att se!