kort och gott, Jenny

Vissa tillkortakommanden...

Kategori: Allmänt

Asså nej! Jag har ett mycket dåligt minne när det kommer till vissa saker. Och när "folk" utan namn skriver kommentarer och inte identifierar sig.. Då står det still där uppe!

Fika sounds superduper! Eller "fika" som du hemlige beökare skriver... vad du nu nu menar vill jag ock så veta.
AVSLÖJA DIG SJÄLV!!!!!

Så, nu va det gjort!
Var nere i Halmstad tisdag kväll till onsdag kväll igår och grejade lite i lyan. Hämtade post och städade allt. Shit vad papper det var att slänga! Jag börjar fundera på om jag har sådant där samlarsyndrom? Men papper liksom. Inte coolt....
Så fick jag pratat med studievägledare och ordnat upp mitt liv också. Så om jag är flititg och pluggar pluggar pluggar så rullar skolan på som vanligt till hösten. Idrottslärare samt gyminstruktör, hur hurtigt låter inte det då? Gör nog gott på denna lite för förslappade kropp just nu, haha!

Skall hoppa in i duschen nu å dra till Media Markt för att kolla in en nu dammsugare... Yes, you heard right! Vixenpoäng så det skriker om det!
Sen skall Tilt, B å jag ner till Åsa å hälsa på Adde... Girlsnight!

Ciao!

Inom en snar framtid...Hångel!!!!

Kategori: Allmänt

Ramlade över denna gamla video på en polares blogg.
Älskade den...
ÄLSKAR DEN!!


Back were it all started...

Kategori: Allmänt

I skrivande stund är jag i Halmstad. Så att säga "hemma"...
Det känns lite konstigt faktiskt. Jag kan inte riktigt definera mina käsnlor för denna stad längre. En del av mig vill bara tillbaka i höst och påbörja den nya delen av utbildningen, Idrottslärare, men  det innebär också att jag skall börja jobba som gyminstruktör i BodyPump och BoduCombat.
Men en annan del vill bara stanna kvar i Göteborg... Där är mitt hjärta. Ta ett år där jag jobbar arslet av mig och umgås med alla nära och kära som fått lida av min frånvaro sen jag började plugga här i Halmstad a k a Strawtown. jag saknar dem. Saknar att inte bara kunna lyfta luren och bestämma fika eller filmmys när som helst lusten faller på.

Så vad som en händer, så blir det nog bra. Det gäller bara att jobab för det, vad det nu än blir...


P.S Whats up med de anonyma, filuriga kommentarerna... Reveal er själva! Min nyfikenhet vet inga gränser.. Haha!

No more rain, please

Kategori: Allmänt

Yaaaiks! 
Hur mycket kan det egentligen regna?!?!?!
Under dagen har det hällt ner! Inte sipprat eller duggat eller ens småspik, utan hällregn!
Var kommer det ifrån, undrar jag. Ok att vi hade ett par dagar med väldigt hög värme, men att det skulle ha avdunstat sååå mkt vatten från jorden, det tror ja inte på!

Lite tur att det regnar så mkt idag då och inte att det gjorde det igår. Då var jag och mina flickor och svängde de lurviga på NEF. Grönt var temat och jag var GRÖN! Tyvärr har ja ingen bild, och inte heller fick jag några brillor.. men men, kul var det!
Mår som jag förtjänar idag om man säger så, men det är det liksom värt.

Fick ett infall att dra på bio för andra gången denna veckan. Vädret är ju så att säga, väldigt inbjudande till det. 
Transformers blir det på Biopalatset klockan 1800. En del säger att den suger, en del hyllar den över skyarna. Jag får helt enkelt skapa en egen uppfattning. Men en film som jag absolut inte tänker se (på bio iaf) det är Brüno! Så mkt skit som folk slänger på den så är det fan inte ens värt popcornpengarna! Nej tack till överdriven böghumor och överexponerat. Tacka vet jag kärleksyra trollkarlar och pratande robotar, haha!

Nattsudd.

Kategori: AllmäntI verkligheten

Kategori: Allmänt

"Det var bara meningslöst sex..."

"Meningslöst? Är det hur du värdesätter dig själv?"

För ett tag sedan såg jag å fröken B Woody Allens senaste rulle, Vicky Christina Barcelona. Har aldrig tidigare skådat någon av hans skapelser, men jisses vad jag fick mersmak!
Ett konstigt slut, sa fröken B.
Magiskt! svarade jag.
Han visade verkligeheten, så som den är. Utan Hollywood slut där kärleken med megaexplosivt sex vinner över allt. Det var neurotiska människor i alldeles för tillkrånglade situationer. Så som det är... i verkligheten.

Citatet ni ser ovan är också ifrån filmen.
Den stilige spanjoren som suger tag i de två amerikanska flickorna, samtalar med en utav dem som egentligen är förlovad, men som under en berusad afton i spanjorens sällskap gav efter för lustarna. Hon är förvirrad. Oviss om sin framtid och vad hon vill. Men hans svar, det är så hårt, så sant, så totalt självklart!

Vilka val man än gör, så är det ens sätt att se sig själv i dem som är det viktiga. Inte avsikten eller utgången.

Sommarandetag

Kategori: Allmänt


To do, or just to do...

Kategori: Allmänt

Vissa dagar är mer kreativa än andra. Så är det bara.
Men vad som menas med kreativitet är ju lika mycket en skiljefråga som om man säger kex eller skecks...!
Min hjärna och min atankar har snurrat på högvarv den senaste tiden.
Insikt. Känslor. Frågor. Förståelse. Konstaterande.
För mig är det kreativitet på ett mer själsligt plan.

Jag skulle behöva stänga av hela maskineriet och bara flyta med i röreslerna runt omkring mig. För om det är något jag är bra på, så är det att analysera.
"Som alla tjejer" säger några av er. Men jag lovar er, ni har sällan skådat ett sinne som mitt! På gott och ont.
Den senaste tiden nog mest av godo. Jag vill väl. Inte tänka negativt och därmed skapa lycka. För mig och för alla andra.

Denna sommarn har hittills varit av en överraskande karaktär, och det får den gärna fortsätta att vara. Jag älskar spontanitet. Är jag på humör kan allt hända! Så ordet "nej" är något jag försöker att sluta använda så mkt jag bara kan. Mera JA åt folket!

Alltså bör vi sluta att tänka så mkt och istället bara GÖRA! Det behöver inte handla om storartatade saker. Vi behöver inte bota cancer, eller bygga ett hus åt hemlösa. Vi kan bara sitta på en filt och prata, ge en macka åt någon hungrig på stan. För om du eller någon annan skulle dö just nu, då är ditt senaste minne också den känsla som detta ger, din sista. Tänk på det ni.. Eller nä, eller jag menar ja! Vi skulle ju agera mer ja, haha!

Det är inte ni. Det är jag.

Kategori: Allmänt

Trött. Sjuk. Sliten. Inplanerad. Poitivt utmattad.

Allt detta har gjort att jag inet orkar skriva något. Den senaste veckan har jag haft att göra i princip varenda dag! Vilket är underbart! Jag har haft skitkul!

I onsdags var jag som skrivet på Colors at NEF. Mkt folk... Alla var där kan man nästan skriva, hehe. Lite segt att ta sig upp vid halv åtta dagen efter bara för att jobba.
I fredags var det spelning för en vän i Kungälv, a k a Kingsriver. Det var ritkigt nice, men den gångna veckans aktiviteter började sätta sina spår. Så det blev en relativt tidig hemgång men som ändå blev till gött tjöt i vardagsrumet till två. Seg fredagsmorgon. IGEN!

Och nu sitter jag här med förkylningen hängandes över mig och tjockt huvud. Lite feber kan jag nog skryta med oxå... Usch! Skall ligga framför TV'n hela dagen och bara se onödiga program om tjocka tonåringar i förändringsskeenden och andra världskrigetdokumentärer.

Kiss kiss...!

Färgpalett

Kategori: Allmänt

Det händer inte ofta nu för tiden asså... Men ikväll hoppar gudarna högt av glädje! Colors på Nef å jag skall dit! Wiieeehhh!

C u there or be square!Skitsamma att d är gult tema. Jag är iaf rosa, hehe....

L A S S E ! !

Kategori: Allmänt

Släpper nytt!!!!Enligt GP släpper Lars Winnerbäck snart nytt! I september släpper han albumet "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen"- samtidigt kommer även sångboken 112 sånger.

Hösten är  räddad vill jag lova!

Hunger.

Kategori: Allmänt

Ännu en låååång natt i den bemärkelse att jag sovit x antal timmar över rekomenderat. Närmare 11 för att vara exakt.
Skönt? Javisst.
Givande? Mer tveksamt.

Jag har lätt för att stressa upp mig för allt jag borde ha gjort ist. Eftersom jag dessutom måste lägga mig tidigt ikväll för att jobbet hägrar imorrn, då kan jag liksom inte kompensera med att stanna uppe länge. Så nu har halva dan gått bort på sätt och vis... Och det känns mindre kul.
Men va fan! Nu klagar ja ju för att jag fått sova länge...! Lyssna inte på mig! Jag är bara skittöntig! Nu lämnar vi det här.

Igår var jag och tränande för första gången på kanske 2 veckor, och det känns idag vill jag lova.
BodyCombat stod på schemat. Mycket slag och sparkar, och mycket stryk till mina muskler!
Gôtt är det när man vaknar och känner stelheten och den mycket begränsade röröelseytan. Låter säkert helknäppt, men jag älskar det! Man vet att kroppen har jobbat och det är en tillfredställelse över det mesta! Hade jag haft tid och pengar hade jag nog satsat mer fulltid på någob form av sport, enbart för att lev ai ett konstant adrenlinmoln!

Fick gjort lite shopping oxå. Hittade ett presentkort på GinaTricot i en av lådorna här hemma, så den fick göra sig nyttig för att stilla min hunger.Memory...

Kategori: Allmänt

Tjo fadderitten!

Har inlett mina tre lediga dagar med att sova 12 h i sträck! Hur gött är inte det då, om ja får fråga??
Dessutom hade jag en mycket harmonisk och tillfredställande dröm om hur jag fött mitt första barn. Ett litet blont och trollunge liknande flickebarn, det underbaraste på denna jord! Jag var så lycklig... Är det ett tecken tro?? Haha!

Den biologiska klockan har börjat att ticka på allvar kanske... Fast jag vill inte ha ett barn nu, det är alldeles för tidigt för det. En utbildning och ett jobb på det skulle sitta fint till att börja med, sen kan det komma som en slags bonus tycker jag. Den dagen den.. Ah, just det, haha!

Har vart inne i la stada och söndagsfikat med Tilt å B. Ser ut som om det blir utgång på onsdag här i stan. ColorNEF lockar med all sin förströelse. Den nya Lisebergsfesten har jag också hört! Skall bli kul att testa... Om man kommer in vill säga! Det skall inet vara det lättaste det heller, men ett försök skall man väl orka iaf.

Ikväll däremot är det en walk down the memorylane som står på tur. Sus, Ems å ja skall kolla kort och lyssna på musik från det glada 90talet och minnas våra ungdomssynder... Mkt skratt är vad jag förväntar mig!

Puss så länge!

/.../

Kategori: Allmänt

I ett ögonblick, som ett andetag
Livet i en evighet.

Men vad är evigheten, när ett andetag är allt som krävs
För att skapa liv, för att fylla tomrum

Vad vore livet om inte evigheten fanns
Vad skulle då ett andetag vara värt

Ett andetag är allt jag behöver
Ett liv är allt jag önskar
Ett ögonblick med dig
är den enda evighet jag vill andas i


Jenny 09.07.08 

Finns inte så mycket mer att tillägga...

Kategori: Allmänt

Hej då Michael...
Jag kommer för alltid att vårda ditt minne och det du gett mig i musikväg.Faaaaaaaaaaaan!!!!

Kategori: Allmänt
Läste precis min kära vän Marcus blogg. Han skriver att hela tisdagen skall ägnas åt att hylla Michael Jackson på tv4. Hur länge tror ni att jag är ledig?? Till och med tisdag!! Aaaaarrggghhh!! Damn it!

Ingen av er, vänner och familj, som innehar en inspelningsbar dvd spelare? Eller kanske t o m en sådan där hipp och modern digitalbox som kan göra jobbet? Jag är nästan beredd på att betala för besväret...! SÅ MYCKET vill jag inte missa det! Snälla, hör av er iså fall! I'm beggin....

Är nu inne på ledighetsdagen 2 av 3. Svider lite att det går så fort. Har nog inte längtat så efter att få vara fri från arbete på många många år! Jag gillar när det är mycket att göra, mycket inplanerat och lite halvgalet tokstressat runt omkring mig. Jag fungerar bäst då, med undantag för nån ledig dag lite då och då. Men den gångna veckan har varit rätt så påfrestande. Alla vi som har jobbat vet vad jag pratar om.
27-32 graders värme. Konstans sol. Låter kanske inte så farligt, kanske t o m drömlikt, och hade jag inte jobbat hade jag nog oxå tyckt det. Men nu har jag istället varit instängd i en dräkt och svettas koppuösa mängder under föreställningar som utmanar kroppens bristningsgränser till max!

Missförstå mig inte när jag skriver detta. Jag ÄLSKAR mitt jobb! Bättre finns inte på denna jord, det kan jag lova. Men när det skapades, var inte de ideala förhållandena denna värmebölja som den gångna veckan bjudit på! SÅ nu när regnet knackar på dörren och temperaturen sjönker ett par hack, då jublar jag för jag vet att jag nu kan prestera på topp istället för att spara på krafterna! Halleluja!

Igår var det det iaf sol och värme när jag anlände till Rörö, min fars barndomshen och nu vårat sommarställe. Beläget på en ö med 10 m till vattnet och bryggor, har jag solat och badat tills jag fått skrynkelhud och kroppen varit röd som en kräfta! Underbart!
Kvällen avslutades med fotbollsmatch mot Bryngelsson:arna, våra nära släktingar som bor rakt över viken. Träningsmatch är nog ett mer passande ordval. Senare i sommar får vi, the Nilsson's, förstärkning av Moens som alltid är här en vecka om året. Då mina kära läsare, är det tävling på hög nivå.
Ikväll kanske det bli en mindre revansch på vollybollplan, men vädret är ju som sagt inte det mest inbjudande i nuläget....

Tre dagars ledighet...

Kategori: Allmänt

...inleds med lite svängig musik, vännerna min.


Musik. Svett å Tårar

Kategori: Allmänt

Sommarsverige.
Snart är vi ett självklart semestermål med Bluevillage-koncept ute på Torslandas öde åkermarker dit främmande människor ifrån främmande länder kommer för att smita ifrån vardagen.

Kanske blir det tyskar? Eller kanske mexicanare? Fast varför skulle de vilja åka till ett lika varmt land?
Kanske för den "exotiska" naturen. Vem vet? Men hit vill de.

Det är lustigt att studera det svenska folket när de hamnar i situationer de inte riktigt är vana vid. Som nu tex, i värmen. En tydlig trend jag observerat är alla dessa fläktar som folk nu har börjat införskaffa. Överallt bärs de upp från källare och förråd, och sitter med på bussen i nya pappkartonger. Finanskris my ass! Tacka vet jag värmen! Den kommer rädda oss. (inte bara fläktboomen, utan solstolar, bikinis, lätta kläder bla bla bla bla....)
Själv tycker jag bara att det är jobbigt när jag sitter på bussen och busschtaufförerna spelar varandra spratt och sätter på värmen lagom till nästa chaufför. Sluta med det! Det är inte roligt! Då är det lite jobbigt... Och klibbigt.

Men jag kan drömma mig bort tack vare musiken i ipoden. Just nu rullar Micke's bästa såklart. Men också Kristian Anttila hjälper mig genom värmen och trängslen, med fascinernade texter och medryckande gitarrspel.

" Jag var ung när jag fann Gud på ett dansgolv
En stadig puls som hackade sig in"

Will you be there?

Kategori: AllmäntDen dagen jag dör... Då skall denna spelas högt i kyrkan!