kort och gott, Jenny

4 januari

Kategori: Allmänt

Idag lyser solen. Stormen "Emil" härjar å ställer till elände. Men hos oss lyser solen och det enda jag tänker på är hur smutsiga fönstrena är!
Skitiga som f*n!
Har man blivit vuxen då? När man ser de skitiga fönstrena istället för det fina vädret... I vilket fall får de vara skitiga för jag är dunderförkyld och orkar inte ta mig an speciellt mkt.
Ni andra, spring ut å gotta er och rapportera tillbaka om livet i solljuset.

Det där med nya löften...

Kategori: Allmänt

2012 BABY!!!
Så äntligen var detta förjävliga året över. Jag kan med all säkerhet säga att det var det värsta hittills. Det enda, och då menar jag det, enda bra och absolut fantastiska med året var när min bästa vän Angelica sa 'ja' till sin Daniel.
Ser vi till världen så har vi haft en natur- och kärnkraftkatastrof i Japan, en enorm revolutionsvåg i mellanöster (på både gott och ont) massakern i Norge och Bryssel för att bara nämna några. Och såklart, för min del så togs min älskade mamma ifrån mig och familjen den 6 mars. Det har på många sätt satt sin prägel. Det är en process som maninte kan styra över, den här "frigörelsen" eller vad man skall kalla det. En ofrivillig sådan. Man planerar för att leva sida cid sida under många många år, åta henne se sina barnbarn växa up och själv få en massa goda råd, minnen och upplevesler tillsammans som två vuxna. När det inte blir så, ja då är det mycket man ifrågasätter.
Men låt oss fokusera på det bästa me dåret och föröska minnas det, så får vi hoppas att 2012 blir bättre på alla sätt och vis.