kort och gott, Jenny

Sista helgen...

Kategori: Allmänt

...innan rutinerna åter är en del av vardagen.
På måndag börjar skolan igen, och ja, det känns faktiskt riktigt riktigt bra. Var och gjorde en omtenta som jag hoppas hoppas att ja klarade. Inte kul att behöva vänta tills nästa omgång :( nej nej.
Men på tisdag går som sagt flyttlasset söderut och gymjobb å idrottskola fyller mina vakna timmar.
Förra tisdagen däremot, då var det andra bullar. På jobbet hade vi nämligen personalfest som kryddades med Pirattema. Såhär såg jag ut bland annat... :))

En otroligt rolig kväll med många överraskningar. Vi får väl se vad det blir nästa år?

Eller vad som kommer att dyka upp i casa de Duma/Nilsson i höst :) hehe!

Fashion is my lover.

Kategori: Allmänt

Mycket mycket mycket på G

Kategori: Allmänt

Tentaplugg. Jobb. Jobb. Flytt. Planering. Jag har inte under mina snart 24 år blivit varken bättre eller sämre på det här med planering, och jag lär ju inte förändra mycket på det heller. Nu sitter jag här, dagen innan omtentan å stressar som vanligt. Visst har jag läst allt en gång innan, så mycket är repetion, men snälla, jag hade hela sommaren på mig!!
Och så flytten. Äntligen är det dags för besiktning av nya lyan och mindre än en vecka kvar tills vi båda bor, lever och älskar på våra nu gemensamma 66 kvm.
Igår var vi också och hämtade en alldeles underbart vacker soffa från tidigt 1900-tal. Enligt säljaren är den gjord i Sverige, men hon köpte den från en gammal svenska i USA när hon bodde där i sina unga år, och sen tog hon med den tillbaka. Rätt fantastiskt, när man tänker på den resan den soffan har varit med om. Så nu skall den kläs om och piffas till.
Nej, nu måste jag slita mig från datorn och dyka ner i böckerna.
Bad bad Jenny...


Ibland behöver man bara skratta...

Kategori: Allmänt

Kärleksvisan.

Kategori: Allmänt

Var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar. 
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är 
Och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker. 
du betyder allt för mig. Va inte rädd. 
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig

Höstpepp!!

Kategori: Allmänt

Nu är dagarna redan kyligare och en jacka eller tjock tröja börjar bli ett måste i den dagliga outfiten. Solens strålar värmer fortfarande men träden vittnar om en skiftande färgskrud. Och som ett brev på posten börjar folk mest hänga läpp och tänka på mörker, regn & vind. Men nej nej nej, säger jag! Det är nu vi skall se fram emot det vi annars skäms över att göra när sommarens varma dagar nästintill, tvingar ut dig dag efter dag. Nu kan vi med gott samvete gå på bio och kura ihop oss med en stor låda popcorn, se hur många serier vi vill på Tv med en hinkliknande kopp té i soffan med favvo-mysbrallorna på.
Och varför inte ha goa middagar med vännerna och passa på att testa massa olika teman som spanskt, amerikanskt, japanskt, mexikanskt, engelskt (för att vara lite orginell :-P) eftersom vi ändå inte kan sitta ute å grilla då vindarna troligen skulle blåsa bort grillen och regnet släcka elden...
Nä, ja tänker omfamna hösten och göra det till en händelserik årstid med mycket qualitytime på alla möjliga vis.
Detta är vad jag ser mest fram emot...

Blodflöde...

Kategori: Allmänt

Sverige sverige älskade land... Men

Kategori: Allmänt

Såhär länge som jag nu har varit på svensk mark (om vi inte, alltså INTE räknar Danmark eftersom Sverige under många och långa perioder ÄGT Danmark.. tycker jag.) har jag inte varit på många många månader. Sist jag var utanför gränserna var 2007 då jag besökte Barcelona i typ två dagar. Sverige i all ära men jag börjar bli lite sugen på att känna sand mellan tårna som inte är kryddad med Pripps Blå hemliga ingredienser. Eller gå längs med gator där SIBA, Claes Ohlsson och Espresso House har övertagit större delen av annonsplatserna.
Så om nån känner sig lite givmild och tänker att det är synd om mig så lämna gärna ett bidrag i ett litet kuvert nånstans där ni vet att jag brukar befinna mig. Märk gärna "RESEBIDRAG".
Tack på förhand ;)

Tick tack tick tack...

Kategori: Allmänt

Tiden fullkomligt rusar iväg och sommaren börjar rinna ut likt sanden i timglaset. Vad hände? Skulle det inte vara 3 månader från skola, stress och måsten?!
Det känns verkligen som om ja inte gjort något annat än att jobba. Jo visst har det hunnits med ett glas då och då med vänner, mys med älsklingen och så. Men solning, bad och långa långa nätter i staden? *suck* Att bli gammal innebär tydligen också att tiden aldrig, ALDRIG räcker till.
Men allt är inte fy skam i och med sommarens bortgång. Flytt till ny stad tillsammans med A och börja jobba på gymet igen. Tillbaka till plugget och rutiner. Det är inte fy skam allt det där. Och alla bullbak (som verkligen, jag menar det) som skall bli av, med té i soffan framför en go film när höstvindarna viner utanför. Jag längat faktiskt ganska så pytte-jätte-mycket... hihi!

Som ett moget vin...

Kategori: Allmänt

Jag har återfunnit en gammal egenskap jag hade i mina ungdomsår (hehehe.. med viss modifikation) som är till stor glädje vill jag lova. Igår var jag hemma hos min underbara väninna Angie i hennes och fästmannens nya lya. En fabulous trea i Kålltorp, troligen 30- 40-tal med högt tak och många skåp och garderober... WE LOVE!! Där bjöds det bland annat på rosé. Mycket rosé! Och ja, det blev inte bara ett glas vin, utan ett par till!! Men, och här kommer den stora nyheten, jag vaknade helt bakfullsfri i morse! Denna egenskap var en kär gåva när jag var sisådär 18, 19 och party party var det viktigaste som fanns, helst 8 av 7 möjliga veckodagar... !
Det var ialla fall en riktigt trevlig afton och jag ser fram emot många fler at the Schyman Frej/Ingelström- casa.
Nu är det sängen som hägrar och ni får hålla tillgodo med ett par mycket kloka visdomsord jag lärde mig på den alltid så kultiverade och lärorika Ansiktsboken.
‎"Om Michelangelo varit heterosexuell så skulle Sixtinska kapellet i huvudsak ha målats vitt med en roller."eller