kort och gott, Jenny

något att se fram emot.

Kategori: Allmänt

Julen är bakom knuten. Jag har lyckats få upp en handfull tomtar, men ännu ingen adventstjärna. Den måste upp imorrn annars är det inte riktigt första advent.
kan ni fatta det? Att det redan är första advent. Det betyder att det bara är ungefär 1 månad kvar tills vi träder in i 2011!!! Say WHAT!!!
'
Tiden det här året har bara rusat fram. Jag har med nöd och näppe hängt med måste jag erkänna. Dessutom har det varit ett ganska händelserikt år med många toppar och dalar. Kan ju ha  med det att göra. Men mottot måste nog ändå vara sysselsättning. Jag har inte vart speciellt stillasittande det här året. Nu den 9e dec kommer vad jag skulle kalla min första och enda semster det här året. Stockholm med finaste Ange där vi skall hälsa på och ta igen värdefull tid med Emmsan som nu för tiden är bosatt där. Det skall bli såååå kul!
Sist jag var där var 2007 med Emilie för att se Justin Timberlake. Alltså 3 år sedan... Å jag som nästan bodde där under 2006... Tiden går.
Skall passa på att shoppa lite julklappar och kanske se Jimmie Åkesson... Varför ja vill se honom? Så jag kan kasta ruttna ägg på honom! De som har legat i min kyl nu ett par veckor *hehehe*

otrohet.

Kategori: Allmänt

Hade en diskussion i dag med ett par klasskamrater om just otrohet och dess mångfald av gränser.
Vad är otrohet?
Är det vid sex?
En kyss?
Flirtande?
Porriga sms?
Facebook?
En av oss ansåg att sex inte var en orsak att kasta bort ett helt förhållande. Är det en engångsföreteelse så skulle man kanske t o m fråga sig själv varför det inträffade? Alltså mer, vad kan jag förbättra?
Det här kan ju diskuteras fram och tillbaka en hel del. Skall det behöva gå så långt? Kan jag fråga mig. Bör man inte ha en sådan god kommunikation att man faktiskt kan sätta sig ner och prata med varann om man har det jobbigt i förhållandet. Måste man verkligen gå å ligga med någon annan för det?
Smaken är som baken.
Men om man kommer in på mer "lätta" varianter. Flirtande, sms och facebook. Som man kan läsa i så många tidningar och liknande, så är flirtande över internet mer och mer förekommande. Facebook t e x är en arena där du har relativt fritt utrymme att skicka små "oskyldiga" meddelande. Men är det ok?
Jag vet faktiskt inte.
Jag anser också att sex är otrohet i alla högsta grad. Men jag anser att kramar och en puss på kinden inte är så farligt eftersom jag själv är en fysisk människa. Men då skall det handla om vänner. Vi som pratade kom fram till att det är stor skillnad att man sätter sig i sin kompis knä än på nån som man är lite intresserad av. Vibbarna är oftast väldigt tydliga.
Men när det handlar om text med underförstådd mening... Jag tar nog åt mig hårdare där. Det är på nåt sätt lite fult att göra så. Fult på så sätt att det man skriver är väldigt svart på vitt. Jag skriver en sak för att du skall förstå att jag är lite intresserad av dig. Det finns inget mittemellan. Sådana saker anser jag sårar mer. Jag hade iaf blivit väldigt lessen för något sådant.
Men vi är alla olika. En del tycker inte ens att sex är någon big deal medan andra, som jag, blir sårade av meddeande av diverse slag.
Vad tycker du??mainstream.

Kategori: Allmänt

...but still very happy.
Ja, vi lever i ett kapitalistiskt samhälle.
Ja, vi är mestadels materialister.
But I don´t care.
It's miiiine!!!
Mohaahahaha!!!

Fick ett litet erbjudande...

Kategori: Allmänt

...som faktiskt piggade upp mig till 100 !!!
En liten tävling om dagens blogg! Vem blir inte glad för det!

release me...

Kategori: Allmänt

...sjunger Agnes C på radion. Jag skriker ut det genom sovrumsfönstret i hopp om att förkylningsdemonen skall släppa sitt grepp om min kropp!
Varför varför varför får jag min tredje stora influensa/förkylning inom loppet av 2 månader? Har jag inte lidit tillräckligt? Har jag inte kämpat trovärdigt med hjälp av den moderna läkekonstens alla attribut? Jag bara undrar.
Och det här med att man skulle bli mer resistens mot bakterier ju mer man får, B U L L S H I T! ! !Nu skall jag ta mitt pick och pack och bege mig till skolan för att beta av en av 10 000 skoluppgifter som skall var inne nästa vecka... Jo men visst, jag är positiviteten själv. Älskar skolan. Älskar livet. Med stora B O K S T Ä V E R på tvärtomspråket!
Bläääääääääääääääääääääääääää

some things never go away.

Kategori: Allmänt

Barndomen, eller uppväxten är något som alltid kommer att prägla oss i och under hela vårt liv. Vissa saker kommer aldrig förändras. Vissa saker kommer du alltid älska. Andra hata. (eller tycka mindre om för att vara politiskt korrekt)
Det här kan jag bara inte bli att löv löv lööööv...!


vi 2. 1 år.

Kategori: Allmänt

För ett år sedan hade jag precia börjat lära känna dig. Nu vet jag inte hur det skulle vara utan dig.
Älskar dig!