kort och gott, Jenny

Så var det över för denna gången.

Kategori: Allmänt

Midsommar kom, sågs och upplevdes.
Jag tog en snabbis ut till havet men jobbet drog mig snabbt tillbaka till fastlandet. Nu är det bara imorrn kvar å sen är det semester. Det behövs, såååå j**la mycket, för att vara lite ful i munnen.
Idag har kroppen varit seg, tung och huvudet har känts som det var fullt med fuktig bomull om ni fattar? Och nej, ingen bakfylla. Så roligt hade jag faktiskt inte. Och är det lite feber jag känner såhär i kvällningen?
När jag var liten var det ett återkommande tema. Jag var nästaintill obefintligt sjuk under hela min grundskoletid, utan min kära kropp passade på att tajma in dessa trevliga event när jag var ledig, alltså på ALLA möjliga lov!! På hösten var det alltid någon influensa, sommrarna blev utdragna i rosslingar och kikhosta. Så varför inte införa detta igen? Skulle ju passa bra nu när man verkligen behöver vila och bli piggoch glad igen.
En dag till, sen kan jag spendera varje dag i säng oavsett sjukdom eller ej, enligt mig själv iaf.

Solen skiner... nästan.

Kategori: Allmänt

Jobb, jobb och åter jobb. Så ser min midsommar ut, like every other year. Eventuellt blir det en tur ut till ö'a bara för att få känna lite havsluft. Vad skall ni hitta på? Blir det smågrodorna, sill och hela paketet? Eller skall ni göra något icke-traditionellt som att vara utomlands? Alltid kul att höra.
Och vad hände med solen?! De senaste dagarna har tjocka tröjan eller vindjackan varit ett måste. Vet inte om jag uppskattar detta efter den lilla värmeböljan i början på juni. Man vänjer sig snabbt.
Dock är det semester för min del på måndag och då styr jag mot södern och RUMÄNIEN!! Till sambons hemland och familj. Längtar faktiskt riktigt mycket. Skall bli så skönt att få lämna Svedala för ett tag.
Well, Glad Midsommar på er alla! Hoppas ni blir glada och belåtna vad ni än väljer.

Nu skall jag inte tappa stinget!

Kategori: Allmänt

Är elden igång skall vi hålla den flammande!
Jag har tappat formen kan man säga. På många sätt.
Men det mest påtagliga är dock den fysiska. Orken, flåset och inte minst formen. Visst, det är inget gäddhäng här inte, eller någon större skillnad på vågen. Men har man en gång haft fläschiga axlar, grymma lårmuskler som kan ta mig upp till toppen av mount everest, och styrkan- då är det för jävligt att upptäcka att du inte orkar lyfta mer än Britta 50+ på samma pass som du själv faktiskt ÄR utbildad instruktör i men som du nu bara deltar i... Blää!Dessutom var det en löp-upplevelse som fick mig att inse att- nä, detta funkar inte längre. Jenny the instructur måste komma tillbaka. Kondisen skall vara i världsklass, musklerna skall trimmas oxh slipas tills de skiner likt min kommande bränna i slutet på aug när brudtärneklänningen i cremevitt skall pryda min la booty!Till min hjälp har jag bland annat ett NIKE + kit som jag fick av min svåger-to-be, och som matchar mina NIKE-löparskor perfecto!! 1- 1,5 mil skall tillhöra vardagen i slutet av sommaren. Löparspåren skall ha brännmärken efter mina strapatser!
NU KÖR VI!!

"Jag skriver inte för massan, utan för den enskilda individen"

Kategori: Allmänt

Nu lät jag väl poetisk, moraliskt korrekt och lite djup... Jo men visst, ja kan om ja vill. Men mest för att jag är så jädrans lat!
Juni är en så länge en himlans (hehehe) mix av åska, hetta, sol och regnskurar. Hur skall ni ha det? undrar man ju- Gud, vädergudarna, rymdhäxan eller vem det nu är som bestämmer. vet inte vad jag tycker är sämre eller bra än så länge. Lagom efterfrågas?
Har börjat dokumentera min fasligt händelserika (well...) vardag i form av HIPSTOMATIC-appen på Ajfånen. Mycket rolig funktion det där, man känner sig nästan som en "riktig" fotograf! Tänkte fylla ut detta otroligt efterlängtade inlägg me dlite färgglada alster.
Tjingling!!