kort och gott, Jenny

fall fashion

Kategori: Allmänt

Surfar runt å försöker hitta inspiration. Dock blir det väldigt mycket mörkt. har hösten redan letat sig in?

riktigt skitväder.

Kategori: Allmänt

Nu hemmkommen från den tredje och sista tentan denna veckan. Det är otroligt vad man kan göra om man bara ger sig fan på det. Nu känns en tenta som värsta barnleken... (säger jag tills det är dags igen)
Regnet öser ner och har jag tur så hann jag kanske undan ännu ett regnkaos! Tydligen har det blivit populärt bland vädergudarna att låta himlen öppna sig och låta vattnet samlas i enorma pölar lite varstans och göra livet ett mindre helvete för jordfolket. Sist hann min kära moster med man precis undan en oönskas inomhuspool i källaren. Inte bara roligt att ha hus.
*****
Jag skall ta tag i eländet här hemma hade jag tänkt. Börja sortera och slänga, plocka ner köket så att vi kan riva för att sedan sätta upp vårt splitternya kök. Jag längtar så otroligt mycket! Skall bli så himla kul att få inreda och göra precis som man själv vill med innehållet. Det här med bostadrätt kan ju faktiskt vara rätt kul.
Sen är det dags för mitt första pass här i Göteborg på Life Health & Fitness- Storås nu på måndag. BODY COMBAT klockan 18.00- ni som kan, hade varit jättekul om ni ville komma förbi och svettas lite.
Nä, nu skall här börjas göras saker. C ya!

sista veckan.

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag. Slutet på veckan och även slutet på en hel sommar. På tisdag drar skolterminen igång igen och veckorna fylls med föreläsningar och långa tågresor som förhoppningsvis fylls med studier. (tänk om jag faktiskt kunde utnyttja den tiden som jag har sagt så många gånger tidigare.. hehe) Jag har hittills gjort två av tre möjliga tentor och imorrn är det den sista, makro som i natoinalekonomi. Sen är det bara att vänta.
*****
Sista året nu. Kanske lite till beroende på hur jag får ihop det nu det sista, men man kan bara göra sitt bästa. Första kursen nu avslutas med hemtenta vilket innebär att mani princip bara har en effektiv vecka i slutet som behöver fokuseras på, resten är bara lite ströläsning. Iaf i min värld.
Nu skall jag återgå till mina ekonomiböcker och invänta tiden efter tentan imorrn. Oh freedom, sweet freedom.
words aren't enough...

Kategori: Allmänt

... för hur mycket jag älskar denna man.

sommaren är kort.

Kategori: Allmänt

enjoy the day.

Kategori: Allmänt

Back on the... BACK!

Kategori: Allmänt

Äntligen!
Jag är så förväntansfull att det pirrar i hela mig när jag tänker på det. Jag blir åter igen en liten 13 årig tjej som inte brydde sig om något annat än att helgen skulle komma så att all tid, från tidig morgon till sen kväll, kunde spenderas i stallet.
Yes! Det är dags för mig att åter igen kasta mig i sadeln. Efter ett uppehåll på ungefär 3,5 år. Så lång tid har det aldrig gått innan och det gör mig lite nervös, självklart.
Igår var jag även tillbaka i vad min mamma kallade mitt andra hem, Tre Hästar i Kungälv. En ny hjälm behövs iinhandlas. Det var roligt att vandra in och se att det var sig likt, men samtidigt lite vemodigt. Mamma och jag åkte alltid dit tillsammans. Hon var så glad i mig och ridningen. Från det att jag fyllde 9, det var då jag fick börja rida, tills jag var 15, 16 år, satt hon och kollade på varje lektion. Oavsett om jag bett henne eller inte. Det väcker måmga minnen men jag känner också att detta kan bli lite av en läkande aktivitet. Tillbaka till det jag älskar. Till något som jag och min mamma delade även fast hon aldrig red själv så var det hon och jag och ridningen.

Första augusti.

Kategori: Allmänt

Hur är det möjligt att varje sommar bara swischar iväg i ett enda, medan vintern är så utdragen å seg?
Det är inte riktigt rättvist tycker jag. Idag är det ungefär 1 månad kvar tills skolan slår upp sina portar igen och förhoppningsvis sista året börjar. Kanske blir lite till under nästkommande höst, men det är en annan femma.
Nu börjar det också bli rätt varmt å gött. Konstig känsla att behöva börja slå upp sina böcker, läsa kurslitteratur och fundera på examensarbete.
Nä, nu skall vi inte hänga läpp utan suga ut det sista underbara av det som är.


Chill'chillidill!!