kort och gott, Jenny

Paying with sweat!

Kategori: Allmänt

Det här med träningen har ju funkat sådär nu i sommar måste jag erkänna. Jag har lyckats ta mig till gymet eller lyckats klämma in ett Body Pump pass minst en gång i veckan, men löpningen som ja tänkte utveckla har blivit ganska så lidande.
Nu är det cirkus 4 veckor kvar till "terminstart" på gymet, and I need to get my speed up!
Men gud va ja längtar! Att stå där och blicka ut över deltagarnas sammanbitna, motiverade ansikten när de kämpar sig igenom 100 eller mer knäböj, eller glöden i ögonen när de kickar och slår i takt till musiken... Jag får rysningar bara jag tänker på det. And it´s all good!

P!NK var dessutom helt awesome!! Glömde sä...

Kategori: Allmänt

foto0068 (MMS)

P!NK var dessutom helt awesome!! Glömde säga det...

Kan inte somna...

Kategori: Allmänt

Huvudet är fullt av tankar och ideér. Skola. Jobb. Pengar. Flytt. Framtid.
Varför kan man inte bara slappna av och go with the flow... liksom.
Sen är det fullmåne också. *attans* Fler än jag som lider av detta kan-inte-sova-av-någon-konstig-anledning-då-det-är-fullmåne-syndrom?
Men imorrn kommer jag att somna i Helsingborg bredvid kärleken. Det funkar alltid. Tror att jag bara hat haft problem en endaste gång, och då för att det var för varmt eller något liknande.
Nä nu f*n.. Gonatt!
Zzzzz

Changes.

Kategori: Allmänt

Som ni ser börjar det hända lite saker här. Till både min lycka och förfäran börjar hösten närma sig med stormsteg, och det innebär för alla oss studenter början på något nytt. Så nej, nyår är inte the big time for changes, utan det är slutet på augusti, början på september. En ny termin, kanske t o m en helt ny skola och ny utbildning. Ett nytt liv.
Jag skall ta det stora steget in i sambovärlden och flytta in i en superduperfin vindsvåning på 66 kvm tillsammans med min älskling. Aldrig har något känts så naturligt...
Jag älskar verkligen nystarter och vi skall inte ens börja tala om det här med ny bostad! Vi tillsammans skall inreda och skapa ett hem som är vårt, med våra möbler, minnen och vanor. På många sätt vill jag att augusti bara skall svisha förbi!
Nu sitter jag som en hök på blocket för hitta fina, orginella möbler och inredningsmöbler som skall pryda vårat hem.
Men mest av allt ser jag fram emot att stå och baka i köket, och låta dofterna sprida sig in i alla rum...

Smyglängtan.

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur ni känner, men jag längtar faktiskt efter hösten litegrann... i smyg.
Jag älskar sommaren, missförstå mig inte. Men vissa dagar när det är 29, 30 grader varmt och jga är på jobbet å knegar, sitter jag å drömmer om svala höstdagar då stora halsdukar och stickade tröjor är högsta prio!
Och till min stora glädje så har många klädmärken faktiskt börjar visa årets höstkollektion! Så ja kan smyglängta fullt ut...
Från ellos.com

Tillbaka från de döda!!

Kategori: Allmänt

YESSSS gott folk! Nu är det dags att skaka liv i detta efter en tids sommaruppehåll. Och nu tänker ni; sicken lyllo som har vart ledig å haft det gött... Mohahahahahahaha! Ledig?! Jag?! Nej nej nej. Jag har jobbar, å jobbar, å jobbar, och skall fortsätta att jobba fram tills september, oktober. Men nu orkar jag i alla fall ta mig upp ur dimman och skriva ett par rader här.

Så vad har hänt?
* Jag jag sett Ecplipse! (awesooome!)
* Jag har fått lägenhet i Helsingborg!!!!
Oh yes baby! En underbar tvåa på 66 kvm, vindsväning, dock på 5e våningen utan hiss men det är petitesser. Inflyttning den 1 sept så nu letar jag efter en mysig soffa att fylla ut med.
Nu. Back to work.

boktips.

Kategori: Allmänt

Dagens inlägg blir en liten bokrecension av "Ex-häxorna". Skriven av Jane Moore.

De fyra väninnorna Susan, Allison, Julia och Kate har alla en sak gemensamt, eller egentligen två. De är alla lyckligt gifta men hemsökt av en bitsk ex-fru till sina äkta män, eller ännu värre, en som avlidit och därmed för all framtid är helgonförklarad.
Allison har precis gift sig med Luca, den sexige, charmige två-barns pappan från Italien som fångade hennes intresse i en hiss den där dagen i varuhuset. Men bröllopet avbryts abrupt när Lucas föredetta, Sofia, kommer instormande för att en gång för alla visa både Allison och alla andra, att hon minsann inte tänker ge sig i kampen om sin man.
När Allison tror att allt är över innan det ens har börjat, sträcks en hjälpande hand ut iform av ett erbjudande om en klubb där dessa problem får ältas och ex-häxorna dissekeras- Nya Fruars klubb!Fruktansvärt underhållande, och lärorik! Bara för att allt inte är som rosa fluffiga moln, behöver det inte vara pesten. Och hur viktigt kommunikation är! Berättar du inte, kan du inte förvänta dig att din pojkvän, sambo eller man kan veta vad det är du tänker eller tycker.
Och att få läsa om hur dessa kvinnor tacklar alla de problem som uppstår med just de föredetta är brilljant. Allisons försök att lägga ner stridsyxan med Sofia, Susan som gör allt för att underlätta för sin David och hans dotter Milly som förlorade sin mamma så tragiskt för 4 år sedan, och inte minst Julia som gör allt, ALLT för att leva upp till drömmen om den perfekta hemmafrun, vad det än kostar.
Mycket läsvärd i hängmattan eller på stranden.