kort och gott, Jenny

Plask. Plask. Plask.

Kategori: Allmänt

Jag är så trött. Så trött att jag knappt kan fatta att jag orkar lyfta mina fingrar och knappra ihop ett inlägg, men skam den som ger sig!
Denna värme, mina damer och herrar, skall vi icke ta för givet. Men vad gör man när man bokstavligt talat (i mitt och mina kära kollegors fall...) ligger som en blöt fläck på golvet efter avslutat pass at the end of the day?

Alla
jag pratar med sitter inne,skiter i stranden då svala vindar inte finns att finna ens på djupaste hav! Istället sitter man i det lilla tvärdra i lyan som finns att skapa och hoppas på ett åskv'der som svalkat av denna heta jord...! Vad har vi skapat mina kära jordbor?! Växthuseffekten var väl inte så bra som vi hoppats på va?? Haha!

Dessutom ringde Min kära väninna Jenny idag å berätta den glada nyheten att hon fixat fram biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen!!!! Den 20e juli smäller det! Så trots att man kan tro att det är svårt att överleva denna hetta, så har jag f'n i mig en anledning nu.... haha!

Tills värmen har lagt sig och vi åter ses under svalare omständigheter....

Från det ena till det andra...

Kategori: Allmänt

Sicket väder vi har!
Sol. Värme. Kärlek! (aah mest t solen asså) (eller ja, till er oxå iof...haha!)

Har nu börjar jobba högtid och det mina vänner, med bravur! Utdrivande slaggkurere, renande bastubad å allt annat i samma kategori, släng er i väggen! Här är det svettning på hög nivå som gäller!
Skickade ett sms till 118 118 och frågade hur mycket en människorkropp svettas som mest?! De påstår att 1 liter per dag är det vanligaste, och att man vid 4 liter bör se upp med "hälsovådliga" tecken! Haha!
Men jag förutsättningar iof att de inte räknar med att man tillför lika mycket vatten som man svettas ut. Igår tex, drack jag runt 4-6 liter!!!! Water is the shit!

Lever fortf i chockvågorna efter MJ's död, men nu har det blivit mer accepterat och livet, det går vidare. Dags att fokusera på lite bra saker igen.
Som min nya hobby här på bloggen, försäljning! Nedanför har ni min första annons. Om ni själva inte är intresserade så kanske ni har ngn kompis som är som ni kan tipsa. Längre fram kommer det nog att dyka upp lite annat oxå. Såsom min longboard som nu behöver bytas ut!

Så för att sätta i:et över pricken för denna dag, bifogar jag lady GaGa's nya video till Lovegame! Och om jag nu får fortsätta tjata lite, men är den inte lite inspirerad av Michael Jacksons Bad- video??

Sorg.

Kategori: Allmänt

Saknad.
Tomhet.
Det är över nu.

Fredagen var ett enda surr av avdomnad. Jag var nog i chock. Kanske är jag fortfarande.
Jag har sagt det förrut, och jag säger det igen. Han var min största idol inom musiken. Som femåring sprang jag på förskolan och nynnande på Bad, övade Moonwalk och började tapetsera mitt rum med plancher och sådana där "spegeltavlor" som var populära på 90-talet.
Mamma spelade in konserter som gick på TV och som jag var för ung för att få gå på. De var och ÄR välsedda!
Men så är det väl med de som är riktigt riktigt bra på sin grej. Man tröttnar aldrig.
Han var precis så.

Så bra att du kunde se en konsert om och om och om igen, och bara hitta nya saker att fascineras över.
Jag fokuserar gärna på hans musikkarriär och försöker att inte disskutera allt annat. Inte för att jag är ett naivt fan som tror att min stora idol inte är kapabel att göra totalt helsjuka grejer, utan för att när en person går bort är det de bra sakerna man skall minnas. Ingen på denna jord är Guds frommaste barn, och alal förtjänar att hyllas för de positiva aspekterna man bidragit med.
Och vad han har bidragit med! En snabb titt över karriären och hitlåtarna som toppat alla listor världen över, de talar för sig själv.

Så, nu har the King Of Pop änrligen fått ro. Jga hoppas verkligen att han kan finna den frid han mot all förmodan inte kunde få här i denna värld.
Han kommer alltid att leva kvar.
Michael Jackson är ett namn idag, igår och för all framtid.
Michael Jackson, King Of Pop, är död.

Kategori: Allmänt

Min allra första idol någonsin, avled igår 14.16 lokal tid i USA. Han insjuknande i koma som en följd av hjärtstillestånd, men gick inte att återuppliva. Han blev 50 år gammal.
Man kan titta på vilken nyhetskanal eller läsa vilken tidning, alla skriver och pratar om honom. För han var en legend, långt innan han gick bort.
Michael Jackson var min allrs första idol som liten. Vid fem års ålder var mitt rum tapetserat av bilder och tavlor och diverse idol-prylar, från golv till tak, och trots att den intensiva idoldyrkar-oerioden avtog, har mitt intresse och min facsination aldrig förädnrats. Hans usik lever vidare och är bland det bästa som finns från vår tids musikgalleri.

Jag känner mig faktiskt tom. Trots att hans liv kantats av en rad negativa aspekter, så kan jag inte låta bli att hoppaas att inget av det var sant. Han är en stor del av min barndom och min uppväxt, och hans musik kommer fortsätta att prägla mitt liv.
För att inte låta för nostalgisk vill jag ända påpeka att han var och är, The King Of Pop!

Total make-over!

Kategori: Allmänt

Äntligen!

Har nu suttit ett par timmar och knegat med alla html-koder och annan skit som skall få det hela att bli elegant, och jag får nog säga att jag är rätt nöjd! Vad tycker ni??

Lite mera jag nu. Visst var det rosa också fint, men helt ärligt, vill jag dela samma design med 15 000 andra bloggare? Nä! Tror inte det!
Så detta är alltså vad jag sysslar med de få dagar jag är ledig. Absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g, and it feels so good! Haha! Efter tre dagars slit så är man faktiskt förtjänt av lite no-brain-activity.

Tillbaka nu till lite mer oträning av hjärnan....

Tingeling!

Blodigt värre!

Kategori: Allmänt

Det är det lilla som räknas i det stora hela....
Visa ord det där. Tänk så smarta saker folk har kommit på. I rätt ögonblick. På rätt plats. Om man själv bara kunde... *suck* jaja.

Midsommar-helgen är nu till enda, och därmed tre lååånga arbetsdagar. Men jag måste nog tillägga att mitt liv har fått en tillökning på sisådär tio, tjugo år, för såhär mkt har jag nog aldrig skrattat som denna helgen. Tänk vad lite sömnbrist, hårt fysiskt arbete och ett lätt sinne kan åstadkomma?!
Så, kul för alla er som firat midsommar på traditionellt vis, men jag har fan-i-mig haft roligare! GARANTERAT!!

Dessutom har det vart två dagar i underbart flow på lilla scenen och under föreställningen Kåbojsare! Den blir bara bättre och bättre, och allt sitter bara mer och mer! Som det skall vara när livet är på topp. Enda minuset var väl morgonens tidiga timma, då jag skulle var på plats vid 8 idag, alltså fick jag gå upp 6:30. Inte lika coolt, men men... Man kan ju inte få allt. Nån måtta får det ju vara på trevligheterna.

Imorrn är det chill som står på schemat. Inget att göra och inget som jag tänker planera för den delen heller. Bara slappa, träna lite och kolla klart på säsong 1 av min nya favvo-serie, True Blood! Mycket sex, blod och annat gött shit, haha! Så har ni inte sett den, just do it!

Orust på tisdag å hälsa på min fina Emelie! Skall bli sketmys för nu var det ett tag sen. Mycket smarrigt att ta igen, haha!

Ciao!

Happy Midsummer!!

Kategori: Allmänt

It's a beautiful day

Kategori: Allmänt

Visst, det regnar. Och blåser. Och är inte speciellt varmt heller för den delen. Men det är fortfarnade underbart!
Det börjar ordna upp sig. Jag börjar komma till ro med beslut och hur saker och ting kan komma att bli, och det känns helt ok. Life goes on.

Det finns de som har det värre. Som är sjuka, har förlorat någon nära, inte har pengar, inte har jobb. Kanske t o m inte har någon alls.
Jag är så rik på så mycket här i livet. And I'm so lucky and grateful.
Haha, detta börjar låta som en predikan eller något liknande. Men visst är det skönt med sådan här ögonblick av insikt! Man stannar upp, ser sig omkring och förstår. Förstår hur bra man har det.

Tack alla ni för det. Ni är 90 % av lyckan!

Sitter och lyssnar på Queen. Kanske ett av av världens bäst band någonsin! Nej förlåt, ETT av världens bästa band någonsin, haha....
Hur fan rent ut sagt, lyckas nån göra så sjukt bra musik?!?!
Om ni misstror, just listen and watch ----->
Freddie Mercury är helt enkelt magisk!

En ledig dag...

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN!!!
Idag har jag fått stilla mina shopping-cravings och gött  min kapitalistiska sida.
Myran och jag tog en heldag i Kungsbacka, a.k.a Kingshill (ifall någon läsare ev inte kan svenska) (fast vem skulle då ens bry sig om att läsa det här?).... iaf, pendeln ner vid halv tio. Dagen börjar med frukost på ett musigt litett trendligt café i innerstaden. Två griniga och hunhriga Göteborgs- tôser stod otåligt och kommenterade den stackars expediten, som varken tycktes göra saker ordentligt eller vara tillräckligt snabb, enligt oss alltså. Men till slut fick vi våra smoothies, kaffe och grillade foccasia, yummie!

Sen vidare till Kungsmässan där det fullkomligt vätrades i synd numero 5 (Wikipedia)!
Dagens fynd bestod av;

Örhängen från Bikbok, nagellack och ögonskugga från Lindex.


Skor från Johanssons


Och slutligen en fräsch hood från Bikbok


Sweeeet!!
En mycket lyckad dag med andra ord.

Reel Big Fish

Kategori: Allmänt

I mars i år blev jag introducerad till denna sjukt galet grymma grupp, Reel Big Fish! Såg dem live på Sticky och blev förälskad! Sommaren kommer gunga ikapp med dessa! Yeah!

Vad vore en bal på slottet??

Kategori: Allmänt

Vad vore en Kaninfest utan kaniner??

Trädgår'n 14 juni 2009.... !

Jag lever...

Kategori: Allmänt

... jag är relativt frisk.
Jag har underbara vänner och en familj som älskar mig för den jag är och som finns där för mig i alla lägen.
Jag har ett jobb.
Jag har en halv utbildning.
Jag har ett hem.
Jag har pengar på kontot.

Jag är inte sjuk.
Jag har inga stora hinder framför mig.
Jag är inte avundsjuk.
Jag är inte olycklig.

Jag har älskat.
Jag älskar.

Den senaste tiden har gått åt till mycket funderande. Min ischias som sätter käppar i hjulen för mig, får en att reflektera över ens situation när man grämer sig och stänger in sig lite i onödan.. Speciellt när man verkligen tänker efter.
Den håller på att ge sig, alltså är det inget att oroa sig över just nu.
Det som dock gnager mig är orsaken. Gamla synder som kommer ikapp en.

Läkaren sa att min forna anorexi, som hittills inte lämnat några spår, nu kan komma att ge sig till känna i min stackars kropp. Bristningar och slitningar efter en tid då 2 h långa löpturer och 500 sit-ups tillhörde vardagen... Varje dag.

Det är just en fornen tid. Så länge sedan, men nu så nära.
 FAN!

Men nu är detta inget att oroa sig över innan man vet definitivt. Varför oroa sig över en eventuell börskrasch? Eller en eventuell brand? Eller vad det nu kan vara... Så kan man ju inte leva.

Jag har underbara vänner och en familj som älskar mig för den jag är och som finns där för mig i alla lägen.
Jag har ett jobb.
Jag har en halv utbildning.
Jag har ett hem.
Jag har pengar på kontot.

Jag har älskat.
Jag älskar.

Jag lever.

Do the moves baby!

Kategori: Allmänt

Detta kan var det sötaste jag har sett på länge!

Få människor innehar den eminenta egensakpen, självinsikt!

Kategori: Allmänt

Hur hade du reagerat ifall någon gjort en sådan här parodi på dig?
- dött av skam?
- insett att du fakt borde göra ett seriöst hälso- och IQtest?
 - sagt att killen ifråga inte hade ngt liv och forsatt att videobloggat som om inget hade hänt?

Vattenläckan i bilder.... inte så intressant

Kategori: Allmänt

Vattenläcka

Kategori: Allmänt

Någon jävla idiot i detta jävla hus har orsakat en sju-helvetes vattenläcka som sträcker sig från sjätte våningen(alltså högst upp) till källarplanet, vilket betyder att alla toaletter genom hela vår uppgång måste bytas ut! Det måste torkas, det måste sanerat, det måste tätas etc etc!!!!

AAAAaaaaaaaaaarrrrrggggggghhhhhhhh!!!
Jävla pucko!!

Så, nu var det avklarat. Känner att oturen har hittat ett bo i närheten av mig och den roar sig med att kasta små kluttar av "bad luck" på mig med jämna mellanrum.
Förrutom denna jävla läcka som innebär att hela lägenheten är full av hantverkare, så är jag till råga på allt- i princip sängliggande. Så det betyder att jag är inte snygg, så jag kan inte vara tacksam för dessa unga, händiga män som ockuperar min lägenhet, och jag kan inte kolla på TV eller något annat eftersom de har stora blåsapparater och slipmaskiner i hela lägenheten som orsakar en jävla massa oväsen. Hell on earth!!!

Funderar på att ta ett par starka tabletter som gör att jag sover gott medan de jobbar. På så vis slipper jag både ljudwet och värken i ryggen....

Godis.

Kategori: Allmänt

Break...

Kategori: Allmänt

Sommarlov, solen lyser skönt....
Sommarlov, gräset är så grönt...
Himmelen blå, vill jag nååååå....
När jag fångas utav vinden...
Sommarlov, sköna sommarlov.


Dessa rader sjöng jag med hopp och förlust undet mina första skolavslutningar på lågstadiet. Kanske t o m på mellanstadiet. De har sin betydelse, trots sin enkelhett.

I fredags lämnade jag in de sista uppgifterna och papprena för VT09, vilket satte en punkt för mina två är hittills på högskolan. Three more to go!!
Än är det inte slut, men det känns helt ok.
Med tanke på finanskrisen och lågkonjunkturer, och därmed arbetslöshet och all annan elände, så kan ja tänka mig ett par år i skolbänken till... Bara för att rida ut stormen.

Nu skall jag ialla fall till jobbet, å imorrn... CHILLA!!!

Den enes bröd, är den andres död

Kategori: Allmänt

*ush*
Det låter så hemsklt!
Så definitivt på något sätt.
Kanske för att det är så mycket sanning liksom...

Har funderat lite på det där idag.
Hur en annans olycka kan var någon annans lycka..?
Fast om man tänker efter så är det väl vad många av historiens berättelser, sagor och sanna utsagor förtär.

Det här med släktfejder t e x.
Ifall en familjemedlem dör i familjen X, då hoppar familjen Y av glädje, medan familjen X sörjer.
Hemskt men sant.

Nu vill jag ju tro att detta också kan fungera i mindre dramatiska sammanhang. Kanske t o m hoppas....
Men men, vi får se vad framtiden har i sitt sköte.

Sen har jag börjat fundera på det här med en ny tatuering också.
Vill gärna ha något färgglatt denna gången. Så mina blickar har börjar snegla lite på Fenix-fåglar!
De är ganska öppna för varation och tolkning, och så har de lite av en andlig betydelse.
Så, kanske?

C-R-A-V-I-N-G-S

Kategori: Allmänt

ALABAMA!!!!

Fick ett nyhetsbrev från Sneakers'n Stuff precis.
Som att ställa en ölburk där man bytt ut ölen till vatten framför en alkis.
Eller ge en stor injenktion till en abstinensbesvärad knarkare, å sen säga att det bara är sockerlösning (lite kul skulle det iof varit, hihi)

Precis så känns det!

Se själva!!


Varför?!?!?!

Extraliv!

Kategori: Allmänt

Jag har ett stort craving.
Jag vill ha ett Nintendo 8-bitars.
Såååå hårt!

Jag kan t o m drömma om denna färgglada, pixliga värld där små gubbar växer sig stora och starka när de äter svamp.
Och där det är helt naturligt att överleva
när man ramlar ner i kloaköppningar.

Så,
jag har reviderat
och tänk igenom detta beslut
mycket noggrant.

Systemkamera eller Nintendo 8-bitars?
Nintendo 8-bitars eller systemkamera?

Och vad har jag kommit fram till?

Hmmm....

Nytt & fräscht i högtalarna

Kategori: Allmänt

Underbar brud det här.
 Ville egentligen lägga upp en låt som heter "Halleluja"
 men den fanns tyvärr inte.
Men för er som är intressreade kan ni hitta henne på Spotify...
Gin Wigmore.
Vad skall man säga?

Kategori: Allmänt

YES!

Jag klarade förra hemtentan! Gött som f*n för att vara helt ärlig. Orkar verkligen inte sätta mig ner och fixa med sån gammal skit just nu. *puh*
Så istället kan jag fokusera helt och hållet på hemtentan för denna kursen. The last one- sen är det sommarlov!!
Sommar. Sol. Värme. Salta bad. Kall öl.

Mmmmhh....

Så, vad mer.
Ja, än så länge har jag inga megastora nyheter, men jag har en ganska rolig historia att förtära...

I fredags var jag och ett par väninnor ute å svängde de lurviga. Vid två kände jag av en ganska så påtaglig huvudvärk och säger hej då för att bege mig hemåt.
Väl på bussen tar jag upp mp3:n, sätter mig vid fönstret och tittar ut.
Vid nästa hållptas sätter sig en kille bredvid mig som jag reflekterade över att han har nog gått på min gamla högstadieksola. Inget mer med det.
Under de 30 minuterna som turen tar, stirrade jag ut och kände en tydlig trötthet och längtade efter att få lägga mig ner.
När jag är kanske 2 hållplaster från min, räcker killen fram sin mobil.
Lite sömndrucken och förvirrad tittar jag på mobilen där det står:

"Viill du följa med mig hem"

Va?!
Vänta nu.. Va hände precis? Stod det vad jag tror att det stod?

Något förvirrad och förvånad skakar jag på huvudet, skrattar lite och killen går av vid nästa hållplats.
Garanterat 10-i-topp på de värsta ragg jag varit med om. Haha!