kort och gott, Jenny

Härliga söndag!

Kategori: Allmänt

Det har varit en underbar helg måste jag säga. I fredags var jag och mina två vapensystrar på Mânana och mumsade god tapas och surplade på de smarrigaste mojitosarna i stan. Bra start på helgen!
Sen var det upp tidigt på lördagen för utbildning på Liseberg. 9e gången för mig. Det är alltid lika härligt när man får komma hit och känna att nu, nu drar säsongen igång. 200 miljoner har Göteborgs stad satsat i år till det efterlängtade "Kaninlandet!" Hela barnområdet är förvandlat! Man förflyttas tillbaka till barndomen och får en oerhörd lust att utforska allt! Det kommer bli helt fantastiskt!
 
 
Hann med lite Stagehäng också men var rätt trött efter gårdagen och dagens 8 timmars intensiva övningar. Mys i soffan satt fint.
Idag var det tidig morgon med ett 2 timmars pass på gymmet. 45 min spinning activio, 30 min CXWorx och lite gymmet däremellan. Känns så himla härligt att ha hittat tillbaka till lusten och orken att träna. Blir nästan lite för övertänd och vill bara göra mer och mer. Gäller att inte ta ut för mycket så att kroppen orkar med. Vill inte ha nån skada som sinkar mig nu.
Imorgon är det back to buisness och en ny vecka. 
***
 
 
 
 
Sicken kombo! ;)

På G! Och gammal trogen vana

Kategori:

Vid den här tiden varje år infinner sig en trogen tradition. Utbildning på Liseberg. Nya å gamla samlas för att förbereda den kommande säsongen och ta reda på det nya som komma skall. Känns gött att för 9e året komma tillbaka, och denna gången är det ett helt nytt Kaninland som väntar!

Imorrn gör vi det igen, nu jävlar!

St Jörgens SPA med finaste.

Kategori: Allmänt

Igår var jag och två av mina finaste på en heldag på St Jörgen Park Resort. I lite mer än 6 timmar tränade, SPAade, myste och hade det helt underbart tillsammans i denna lilla oas bort från resten av världen. 
Vi hade bokat in oss på en så kallad sparitual. Väl på plats fick vi en liten introduktion tillsammans med en värdinna som berättade vad de olika påsarna innehöll. Man kunde välja mellan Relaxed, Energy, Purifying och årets Limited Edition. Den sistnämna blev vårt val med ett glas champagne som avslutning.
 
Det var längesedan jag har varit så avslappnad och rofylld. En sådan här dag halvåret och man lever längre!
 
 
 
 
 
 
 

Göteborg <3

Kategori: Allmänt