kort och gott, Jenny

Bästa träningen till förmånliga priser!

Kategori: Allmänt

Tribute till Michael!

Kategori: Allmänt

YES!!!

Jag fick göra det! Min största idol fick en hyllning tillägnad sig själv på vad som skulle ha blivit hans 51 födelsedag. Liseberg med samarbetspartners arrangerade en s k flashmob på Hedersplatsen, där kaniner, gastar, sminkare, mfl Lisebergsanställda skakade loss till Beat it! Underbart att få ha varit en del av detta... Vem jag är? Det kan jag ju inet säga... Tänk på barnen, hehe!

UPDATE!!

Kategori: Allmänt

I've been a bad bad blogger...

Har inte uppdaterat på ett tag som ni säkert märkt, sorry for that. Men jag har faktiskt haft giltliga anledningar.
Igår gjorde jag omtenta på en kurs som är ngt av en avgörande pusselbit för hur min framtid komerm se ut, så den senaste helt enkelt ägnats åt hårt pluggande för att naila den totalt! Och jag tror faktiskt att jag gjorde det! Men som me dalla salstentor så vet man aldrig... Så länge det står G på resultatet är jag iaf nöjd.

Så nu kan jag börja fokusera lite framåt igen.
Skola på måndag, eller egentligen tisdag, men jag flyttar ner till Halmstad på måndagen. Då smäller även IDROTTS CENTRUM upp sina dörrar för allmänheten och den officiella invigningen äger rum.
På schemat står bland annat BodyCombat, Spinning, Core och så kör jag och Alexandra en teamad BodyPump klockan 19:20 där vi kickstartat hösten med mkt svett, pumpande muskler och grym musik! Ni vill inte missa detta!

Här hemma avslutar jag mina sista dagar i Götet med att stå hemma i vardagsrummet och fila på stegen till den första koregrafin på Streetdancen som äger rum på onsdagar klockan 17:40. Det kommer bli sexigt, svängigt, gungigt men framför allt, sjukt roligt!! Bra uppvärmning till första kvällen på Kåren, woho!

Nä, det får räcka tills vidare... Tillbaka till dansgolvet!

Body Pump Instruktör!

Kategori: Allmänt

YES!!

Jag klarade det!
Under tre dagar har jag svettas och pustat. Mina muskler har svidit, skrikit, nästan blött av smärta och efter en hel helg av bara styrketräning till eggande och kraftfull musik, är jag nu klar... Jag är BodyPump Intruktör!

Den glädje jag känner just nu, är näst intill oslagbar. Jag har testat mina styrkegränser till max och vet vad jag kan. Att stå inför ett gäng på 20 pers eller mer, och höra tjoandet, hejjaropen och att folk tar i för allt vad de kan, det är en obeskrivlig känsla det. "I'm a true beliver... " som en känd artist har sjungit i mina öron hela helgen, hehe. 

Nu sitter jag i soffan efter en god middag och bara låter tröttheten ta över. Kommer snart somna av ren utmattning. Sängen lockar med sina mjuka kuddar och omslutande tyg... Mmmmh, det låter för bra för att vara sant.

Natti natti...

USAIN BOLT- Världsrekord x 2!!!

Kategori: Allmänt

Han har gjort det igen!!


Världens snabbaste man, Usain Bolt sprängde den gamla tiden på 19.30 med 11 hundrdelar och visade alla att han nog är den mesta idrottsmannen genom tiderna. 200 meter på 19 sekunder och 19 hundradelar! Det talar för sig själv.

Tidigare i veckan fokuserade han hela världen på honom och hans bana när han sprang 100 meter på 9.58. Också det 11 hundradelar snabbare än det förra. I och för sig var det han som var ägare till det gamla också, som då sattes under OS i Peking 2008, men Bolt vet när han skall leverera och han gör ingen besviken.


Skuld.

Kategori: Allmänt

En blå himmel.
En alldeles klarblå himmel.
I en av de sista veckorna i augusti.

Mina synder håller mig inne.
Inne i värmen, böjd över böcker och anteckningar.
Jag försöker slita mig loss, men syndens återbetalning drar mig tillbaka.
Vill ut. Vill slippa. Vill bara vara.

Jag är inlåst i studiernas mörkaste håla där min skuld skall botgöras.
*suck* 
Att man aldrig lär sig!
Jag hoppas verkligen att efter två år på högskolan, att jag nu aldrig mer skall försätta mig här igen. Men. Jag kan bara hoppas. Jag känner ju mig själv. 
Kanske, bara kanske har även åldern bidragit med en gnutta visdom. Kanske.

Lyssnar på en nyfunnen musikhjältinna. Melody Gardot.
Ljuva toner. Härlig stämma. Går att finna på Spotify för den som nyfiken.


Öppet hus och sköna moooves!

Kategori: Allmänt

Glömde ju skriva att det kommer vara ÖPPET HUS den 31e augusti till den 2 september, då det är fritt fram att testa de pass som står på schemat! Bokning sker på plats.

Jag kommer bland annat att bjuda på Streetdance på onsdagen där vi kommer att skaka rumpa och finslipa på dansstegen inför höstens första helg i Halmstad för alla nya och gamla studenter! Perfekt för nätternas dansgolv!

C u there or be square!


Vill du komma iform och samtidigt ha sjukt kul?!

Kategori: Allmänt

NU är det dags!
Om bara nån vecka, den 31e aug för att vara exakt, är det STOR premiär för Halmstads nya gym, beläget vid Högskolan och i uppfräschade ljusa lokaler, IDROTTS CENTRUM!


 
Här kan gammal som ung träna allt från styrketräning på egen hand eller med instruktör, till tuffa och utmanande gruppakriviteter som Spinning, BodyPump, Box, BodyCombat, Streetdance, Core och lite senare i höst även BodyTune. 

Som student är det perfekt att antingen ta ett pass innan föreläsning eller precis efteråt, och därmed slippa ta omvägen hem emellen. Förena nytta med nöje helt enkelt! Dessutom är det sådana bra prisexempel att man bara inte kan stå emot!
Jag själv kommer att instruera i BodyPump och Streetdance men kommer även att utöka med BodyCombat senare i höst. Några andra som kommer hjälpa er att svettas och få adrenalinet att koka är bland annat Emelie, Alexandra och Oskar, för att bara nämna några.

 
 
Vi ser fram emot att träffa er i höst och förgylla höstmörkret med lite fysiska utmaningar!

Varmt välkomna!

Hormoner

Kategori: Allmänt

Hor- moner...
"Ho"- rmoner...
H O R M O N E R.

Detta inlägg kommer helt att ägnas åt dessa förbanande jävla ting som sprallar omkring i våra kroppar. Eller hoppar emellan oss! Det kan de tydligen också göra. Kanske smsar de bara till varandra när vi kvinns umgås tätt ihop under längre period. Då ser de nämligen till att samamnstråla så att vi kan lida ihop under den-där-speciella-perioden, och därmed göra livet extar ounderbart för alla runt omkring oss.

Jag hatar dom.
Men ibland är de också väldigt bra. Då de ser till att skapa lycka här i livet. För en del. Jag tar bara del av den på avstånd. Eller ja, det blir ju nära också, fast jag är liksom inte i involverad i själva hormon- grejjen. Skit samma! Jag får inte säga nåt än, så då säger ja inget. Tills det är ok så att säga nåt.

Jag nöjer mig med att skriva;
 Hormoner- can't live with them, can't live without them.

Don't stop til you get enough!

Kategori: Allmänt

Har inte orkat skriva så mkt vettigt här på bloggen det sista, och tyvärr blir det nog inte så mkt bättre denna gången heller.. tyvärr! Jag har fullt upp med att vila, plugga och njuta av sommarens sista dagar. Om exakt 17 dagar sitter jag åter i skolbänken och förkovrar mig, eller snarare springer omkring i olika idrottsevenemang. Kommer bokstavligen leva i mina sporttoppar och träningskläder i höst. 

Efter en mycket trevlig kickoff med gymet, Idrotts centrum, i tisdags, bestämdes det att jag kommer att hålla i tre pass i veckan. Förrutom dessa tillkommer ca 9 timmars fysisk aktivitet i och med skolan. Som blivande gympalärare blir det en del springande och så... Skall bli skitkul!! Kasnke man lyckad skapa den där atletiska kroppen man tappade nån gång vid 17 års ålder, hehe...

I skrivande stund befinner jag mig på Rörö där mitt sommarställe är. Här lyser solen med viss beblandning av moln, men inget allvarligt hot som tur är. Mina kursböcker ligger på en hög och skriker på mig. Jag vill helst lägga mig ner och bli brun och hoppas att kunskapen hoppar av sig själv från böckernas sidor till min hjärna, men icke då. *suck* Jag ¨får nog inse mitt öde snart och ta tag i det. Thats life!

Försöker finna lite bra musik att använda i höst till streetdancen. Boom boom pow med Black eyed peas är paxad å klar (iaf i huvudet) ! Sen försöker jag bara bestämma mig för vilken Michael Jackson- låt jag skall använda. Kanske blir det 2, hehe... Jag kollade iaf på So you think you can dance och fick en massa inspiration till steg odyl som ja kan använda mig av. Så har du tänkt att dyka upp på mina lektioner i höst, se å lär!
Nu skall jag återgå till mina böcker. C ya!


Mänsklig natur

Kategori: Allmänt

En av favvisarna från den alltid så store Madonna.


Madonna... Helt spontant

Kategori: Allmänt

När jag vaknade igår, hade jag inte en tanke på det. Inte mer än att det skulle vara kul att få chansen.
När jag väl kom till jobbet och fick höra att flera hade tänkt sig att försöka få tag i biljetter utanför, då var jag bara tvungen! I mjukisbrallor och regnponcho stod jag sen på planen och hejade fram henne... Madonna såklart!

Hur var det då?
Jovars... Bra show, Grymma dansare och så såg man ju Madonna. GP skrev igår att det saknades magi, och det är jag nog villig att hålla med om. Dock pirrade det i magen när tonerna till Like a prayer sprängde ut, då fanns det där. Det kan jag inte fördöma! Och såklart under den lilla Michael Jackson- hyllningen, fast mest för att det var Michael liksom.

Men femhundra spänn för ett par biljetter som annars kostar runt sju- åttahundra, det kan jag bjuda på. Och så fick man ju en glimt av en av världens mäktigaste kvinnor inom artistvärlden.Vi två (fem, sex, sju, åtta...!) 17 år

Kategori: Allmänt
Time

Kategori: Allmänt

Haha!
Det här börjar utveckla sig till ngt riktigt spännande måste jag säga. Den "hemliga besökaren"... Är det någon annan som har en fundering på vem det kan vara? Alla tips är välkomna!

Igår var det lite av en reunion i resident Sterner på Kungshöjd. Glada återseenden med länge bortresta vänner. Det riktigt värmer i maggropen när jag tänker på det... Skrattade, uppdaterade, mindes gammalt gott och hade djupa livsåskådande samtal. En kväll i toppklass helt enkelt! Skulle gärna vilja lägga upp ett par bilder men det får bli ett eget inlägg. Har inte orkat tömma kameran än.

Så mycket mer har jag nog inte att skriva egentligen. Det bara kliar lite i fingrarna. Har inte funnit tid till att sitta ner och konstruera ngt här på ett tag. Jobbar konstant och försöker hinna med så mkt socialt liv som möjligt här i den stora staden innan det är dags att packa ihop och dra söderut mot utbildningens mecka...
Hösten knackar på dörren, mina vänner. Men jag väntar ett par veckor till innan jag öppnar. Inte riktigt än.

Njut av en gammal klassiker så länge... Ciao!