kort och gott, Jenny

Foto-MANIA

Kategori: Allmänt

Det börjar bli dags för lite kort här igen. Ja har ju tex inte lagt ut mer bilder från Rumänien. Så vi kan börja med ett par stycken därifrån.
*
ROMANIA part II

*
En underbar gammal hiss inuti ett hus med ännu vackrare innergård.
En slags arrkad med massor av cafér och barer inuti.
En pimpad Dacia :)
Marknad med allt mellan himmel å jord. Fantatsiska färska frukter och grönsaker!
Lite kärlek i parken!
Så många vackra byggnader överallt.
En av europas största katolska kyrkor.. Oh yeah!
The blue church! En obeskrivlig kyrka med strålande blåa tak.

Vi är alla ansvariga för Norge.

Kategori: Allmänt

Igen. Åter igen är det någon idiot med alldeles för stort ego och förtroende på sina egna sjuka ideal som inte har fått den sort av uppmärksamhet som han behövt. Istället är han nu skyldig till att snart 100 personer har fått mista livet och deras familjer och vänners liv kommer aldrig, aldrig att bli detsamma.
Varför, kan man fråga sig. Kanske för att vi är lite för lata, lite för petiga med att låta alla få säga och tycka precis va de vill.
Bland de första reaktionerna var att detta bomb- och skottdåd troligen är utförd av islamistextremister, jag hoppas ni stänger munnen fort och skäms för er trångsynthet. Jo, han hade viss koppling till islam. Han HATADE den. Och hans hat fick honom att ta till de mest extrema för att få sina "åsikter" hörda. Han använde sin okunskap och sin frustaration som gnista för vad som kan vara en av de mest tragiska och fasansfulla händelser i modern tid.
Därför att vi låter människor med felaktig kunskap och därmed felaktiga åsikter får ventilera och värva andra lika outbildade människor. Så att fler kan vid sådana här situationer tänka att: "Ja, det är nog de där muslimerna."
Tyvärr är vi alla lika skyldiga. Skyldiga till att inte våga säga emot tillräcklingt mycket och skyldiga till att tillåta sådana här månniskor får verka på internet, i föreningar bland barn och ungdomar.
Förhoppningsvis är detta ett av många wake up calls på att nu är det nog.

Bekvämligheternas näste.

Kategori: Allmänt

I Helsingborg hade vi det lyxigt. Int enog med att vi hade diskmaskin, vi hade tvättmaskin också!
Ja vet, ja vet att det ät en lyx utöver allt annat men jag saknar det. Vi har en diskmaskin nu, men det hä rmed att inte ha tvättmaskin, att behöva go ner till tvättstugan varje gång mammelucklådan sinar, det funkar inte längre.
Tror jag inte har så stort val än att införskaffa en igen. Vi har pratat om en sådan där toppmatad just för att vi inte har ett jättestort badrum, så nu blir det till att kolla runt på nätet. Bör man skaffa ny eller lönar det sig med begagnad? Vilket märke är bäst? Någon som har koll?

Show me the money!

Kategori: Allmänt

Som så mkt annat kommer jag på DET med det, lite senare än alla andra. Troligen för att jag är väldigt insnöad på det jag innan alltid har kollat på. Därför är det skönt att ha med sig nya, fräscha ögon som kan hjälpa en på traven.
Igår va en sådan dag. Jag å A tog en heldag på stan å fick shoppat en hel del. Det är förbaskat roligt att shoppa loss still sig själv! Speciellt när det är på rea också.
Fick tag i et par helt nya jeans och massa shyssta topar. Varifrån?
WEEKDAY!
Yes, jag har äntligen fattat vad det är alla är så Wow! och Åh! om när det gäller denna butik. Jeans för 100 spänn... JA TACK!!

Ledig men effektiv.

Kategori: Allmänt

YES! det är motto idag.
Äntligen en ledig dag efter många dagars arbete. Och ni vet hur man är då. Trött, lealös, slapp och "groggy" i kroppen. Svårt att exakt försöka förklara, men jag brukar vanligtvis inte ha mycket till övers mer än att bara hänga. Men idag har det varit annorlunda. Uppe med tuppen, har passat på att rensa och sortera och till och med möblerat om lite i sovrummet. Vill börja få ordning. Det är lite trist att behöva lägga sina lediga dagar på sådant men resultatet kommer ju bli en desto mer tillfredsälld tös som kan njuta i ett fint hem.
Dock var jag oerhört osmart igår kväll. Älsklingen somnade gott redan vid niotiden och jag kände att en film skulle sitta fint. Av allt jag kan välja blir det P.S I love you. Fråga mig inte vad jag tänkte på för hade jag möjligthet att åka tillbaka i tiden hade jag gett mig själv en snärtig örfil för att ens tänka tanken. Det blev en del gråt och tandagnisslan som resulterade i ett härligt puffyface denna morgon. *suck* man blir allt bra trött på sig själv ibland.
Men den är j*vligt bra... Det kan man inte säga emot ;)

Men det är väldigt fint att vara här med! ...

Kategori: Allmänt

img_7506 (MMS)

Men det är väldigt fint att vara här med! Nästan klarblå himmel å härligt med folk i parken!

Längtar mig bort! Vill bada, sola och njut...

Kategori: Allmänt

img_7114 (MMS)

Längtar mig bort! Vill bada, sola och njuta av sommaren. Kan vädergudarna vara snälla nu tisdag och onsdag? Snäääääälllllaaaaaa

Jobb jobb jobb

Kategori: Allmänt

Det är mycket nu.
Men jag är pigg och känner mig glad över att jobba igen. Mycket som händer nu men jag är också en person som gillar när det är lite fart och fläkt.
Tänkte iaf lägga upp lite bilder som bevis på min underbara semster.
Hörs snart igen!
***
On the way...
Deras välkända bil, Dacia, men med en twist.
Jag utmanar min höjdrädsla påväg upp i ett av deras torn.

Status: vacation is over

Kategori: Allmänt

Skriver fran outlandish, darav avsaknaden av de dar sma prickarna over vissa bokstaver. Later jatteroligt nar man laser precis som det star, hihi!
Befinner mig nu hemma i sambons foraldrars hem i Rumanien. Vi har varit har i en vecka och haft det gott. Allt fran timmar av vandring genom hans hemstad till bad vid heta kallor, massage till utgang med hans bror the romanian style! Dom har riktigt grym musik har vill jag lova, och det roligaste ar att den lar komma till Svedala lagom till vintern ungefar. What else can you accpect.
Imorrn bar det iaf av mot Sverige igen och semstern ar over for den har gangen. Nu vantar ett par goa arbetsveckor dar caschen skall rullas in.

See you soon!