kort och gott, Jenny

Saknaden

Kategori: Mitt så intressanta liv

Vissa dagar tränger den fram mer. Överskuggar allt annat och får tiden att stanna för ett tag.
Den är alltid där. Den försvinner aldrig. Som ett myggbett som aldrig kommer gå bort. Men ibland kliar det lite extra mycket. Då försöker ja mildra genom att tänka på dig, på er och allt du och pappa har fått uppleva i era liv. Låter den varma känslan lindra kliandet.

Bad ass torsdag.

Kategori: Allmänt

Japp idag är det en sådan dag när man blickar tillbaka till tiden då man kände sig som den coolaste bruden i stan. Så lite man visste... Men kul hade man.
Till alla mina wiggas därute, WHAT UP!! Haha!
 
 

Skogen och jag.

Kategori: Mitt så intressanta liv

Med denna arbetsmiljö kan man inte klaga. Haft underbara timmar i skogen med ungarna som har fått springa runt och leta orange-vita vimplar.
Japp, orientering står på schemat å än har alla gladeligen sprungit i den lummiga skogen i jakt på sökandet. För det är just letandet som är det centrala. Hur man hittar och inte vad man hittar.
Men det blir mycket tid till planering för egen del. Uppe i ottan å förbereda, så nu är soffan så otroligt skön att glida ner i.

A small step for mankind, a HUGE one for me :)

Kategori: Fighting Fitness!

Idag hände det, kl 16:30 var det höstpremiär för mig på gymet. Och inte vad som helst heller utan för mitt egna Body Pump pass!
Vi va nästan 15 pers som stod å slet denna söndagseftermiddag. Jag kommer nog ha mest träningsvärk av alla, men va gör det?! Jag är (förhoppningsvis) tillbaka igen :))

Lagom mör...

Vägen tillbaka.

Kategori: Allmänt

Oj vad dramatiskt det lät! Riktigt så illa är det inte. Men nu är min "sjukvecka" över, det har jag bestämt. Orkar inte sitta still mer och snörvla, hosta och allt vad det nu kan vara.
Imorrn tex är det gymet som gäller. Lätt träning men ändå. Dax att komma ut ur bubblan.
 
 
Och ikväll är det inge mindre än BAL som står på schemat. Min kusins fru firar fiffiga 40 (hehe, där fick jag till det) och hon har valt att ha bal som tema. Så min egna balklänning skall dammas av och den här dassiga donnan skall se om hon kan se någorlunda glammig ut ;) Det kan ju inte bli så illa som bilden iaf... eller?

Räddare i nöden!

Kategori: Mitt så intressanta liv

Denna underbara mirakelkur får inte bara hostan att lägga sig, den får dig även att sväva på moln!

Ja, du blir lite hög men när man ändå spenderar 90% av sin vakna tid i soffan eller sängen, kan man ju försöka liva upp så mycket av denna tid som man bara kan. Ain't I right?

Med en liten dos morfin blir t o m dessa dagarna helt ok. Har dessutom kollat igenom hela 2011 års film utbud, så har ni några tips är se mer än välkomna.

Inte nu igen!

Kategori: Mitt så intressanta liv

Mitt liv är och har alltid varit "allt eller inget". Både självmant och oplanerat.
Som min hälsa tex.
Har faktiskt klarat mig hyfsat detta året från diverse baskilusker. En å annan febersvacka å så men inget jättestort. Var t om förvånad i våras när ja jobba på skolan att ungarna inte smittade mig mer. Men ack.
Nu har höstterminen sparkat igång och mitt immunsystem har totalt brakat ihop. Två veckor av lite feber å massa hosta har nu blivit en tredje vecka med influensa, ännu mer hosta, penicillinkur och sjukskrivning.
Jag säger bara blä, blä å megablääää!!
Nån som har någon mirakelkur på lur?