kort och gott, Jenny

Om goda värderingar

Kategori: Allmänt

Pannkakor till middag? Näääääää.... Så kan man väl inte göra.
JOHO!!


När man är vuxen och bor själv då får man äta precis vad man vill när man vill och hur man vill! Vad är det för dumheter som ens föräldrar putar i en när man är liten om att man bara får äta godis på lördagar, ingen glass före middagen och att man faktiskt måste äta frukost, lunch och middag och i just den ordningen!
Och efter år och år och år av tjat så flyttar de unga ut för att med sina kunskaper lära sig att leva själv. Vad gör vi? Äter pizza två dar i rad, helst till frukost eftersom vi sover till ett, två på eftermiddagen och då är det ju för sent för att äta både frukost eller lunch. Vi vräker i oss godis eftersom vi har sådana där "tentaperioder" som kräver extra mycket energi (Yeah right! Du sitter på röven och läser en bok för fan! Hur svårt kan det vara?) och vår uppfattning av kostcirkeln betsår utav mamma scans köttbullar, snabbmakaroner och ketchup a.k.a protein, kolhydrater och grönsaker!

Och så står man där med en utbildning, jobb och man/fru i väntan på barn och predikar... jo men visst, om alla de goda vanor man själv har levt efter och som man lärde sig av sina föräldrar. Give up for fuck sakes!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: