kort och gott, Jenny

Faaaaaaaaaaaan!!!!

Kategori: Allmänt
Läste precis min kära vän Marcus blogg. Han skriver att hela tisdagen skall ägnas åt att hylla Michael Jackson på tv4. Hur länge tror ni att jag är ledig?? Till och med tisdag!! Aaaaarrggghhh!! Damn it!

Ingen av er, vänner och familj, som innehar en inspelningsbar dvd spelare? Eller kanske t o m en sådan där hipp och modern digitalbox som kan göra jobbet? Jag är nästan beredd på att betala för besväret...! SÅ MYCKET vill jag inte missa det! Snälla, hör av er iså fall! I'm beggin....

Är nu inne på ledighetsdagen 2 av 3. Svider lite att det går så fort. Har nog inte längtat så efter att få vara fri från arbete på många många år! Jag gillar när det är mycket att göra, mycket inplanerat och lite halvgalet tokstressat runt omkring mig. Jag fungerar bäst då, med undantag för nån ledig dag lite då och då. Men den gångna veckan har varit rätt så påfrestande. Alla vi som har jobbat vet vad jag pratar om.
27-32 graders värme. Konstans sol. Låter kanske inte så farligt, kanske t o m drömlikt, och hade jag inte jobbat hade jag nog oxå tyckt det. Men nu har jag istället varit instängd i en dräkt och svettas koppuösa mängder under föreställningar som utmanar kroppens bristningsgränser till max!

Missförstå mig inte när jag skriver detta. Jag ÄLSKAR mitt jobb! Bättre finns inte på denna jord, det kan jag lova. Men när det skapades, var inte de ideala förhållandena denna värmebölja som den gångna veckan bjudit på! SÅ nu när regnet knackar på dörren och temperaturen sjönker ett par hack, då jublar jag för jag vet att jag nu kan prestera på topp istället för att spara på krafterna! Halleluja!

Igår var det det iaf sol och värme när jag anlände till Rörö, min fars barndomshen och nu vårat sommarställe. Beläget på en ö med 10 m till vattnet och bryggor, har jag solat och badat tills jag fått skrynkelhud och kroppen varit röd som en kräfta! Underbart!
Kvällen avslutades med fotbollsmatch mot Bryngelsson:arna, våra nära släktingar som bor rakt över viken. Träningsmatch är nog ett mer passande ordval. Senare i sommar får vi, the Nilsson's, förstärkning av Moens som alltid är här en vecka om året. Då mina kära läsare, är det tävling på hög nivå.
Ikväll kanske det bli en mindre revansch på vollybollplan, men vädret är ju som sagt inte det mest inbjudande i nuläget....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: