kort och gott, Jenny

Dessutom...

Kategori: Allmänt

...fick jag min licens som Body Pump-instruktör idag! Woho!
Videon var godkänt å klar! Hur gött som helst att börja dagen med ett sådant intyg i handen. Another gole... DONE!Var på gymet för första gången på väldigt väldigt länge. Då menar ja inte själva gymet isig, utan lokalen där man står och lyfter tyngder... du vet! Har inte riktigt haft tid för sådana aktiviteter då den egna passverksamheten tar så mkt tid. Men idag var det äntligen dags! Riktigt gött att kunna köra tills musklerna skakade av utmattning!
Sen bar det av hemåt för att göra en go lunch av bulgur, avocado, tomater och fetaost, toppat med soltorkade tomater och balsamvinäger.. YUMMIE!! Både gott och nyttigt, vill jag lova!
Så vad händer ikväll? Ingen aning om jag skall vara ärlig. Är "ledig" för första gången på länge, och det gör en lite sådär förvirrad när man annars är van att ha ett späckat schema 24/7! Men "På Spåret" har ju nypremiär så det kanske man får ta och titta på om inget annat dyker upp.
Just det ja... Måste tipsa er om Arvikafestivalens reklamfilm som bara är tillgänglig på nätet tack vare deras lite speciella innehåll, hehe.... www.arvikafestivalen.se
C ya!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: