kort och gott, Jenny

För att sammanfatta...

Kategori: Allmänt

... det gångna året, eller kanske t o m årtiondet. För som så många innan mig har påpekat så har vi nu snart avverkat de första 10 åren på 2000-talet- och världen har inte stannat/gått under/kollapsat än! Sicken tur va!
Jag kommer såväl ihåg när det närmade sig milleniumskifte, det var en sådan hipe! Det var silver, futuriruskt, avskalat, framtidsinriktat, ja ni fattar. Modet såg nog ut ungefär såhär:
Jag minns mina gråa jazzpants som det så fint hette, med matchande kjol över. Var man lite modig hade man kjolen i en annan färg(!)... uuuuhhhhh! Och så var det magkorta tröjor/t-shirts med luva och kinainpirerade mönster i ngt plastigt material som gjorde att man luktade mer svett än vad man egentligen behövde. Som att inte de redan hormon- och pubertetesproblem var tillräckligt?!
Killarna hade tajta fast ända hängande brallor som visade en del av kalsongkanten, med någon tjat t-shirt. Håret var kort med såkallade "spikes". Bara såååå hett!
Jag var 13 när milleniumskiftet inträffade och fick trots protester, fira in det nya årtusendet med familjen. Hade jättetrevligt med mamma, mormor, mormors bror och hand fru, men det skulle jag ju aldrig ha erkänt under de närmaste tio åren, haha!
Sen har det ju hänt en hel del sen dess. Idag är jag 23, going on twenty-fucking-four..! Och det känns helt ok. Vad nästa årtionde kommer att erbjuda har jag ingen aning om. Jag vet, eller hoppas på, att jag kommer bli klar med min lärarexamen, byta jobb till ja, lärare och... ja, sen kan man bara hoppas. Om tio år är jag 34. För tio år sedan var jag 14 (eller skulle fylla...). Känns lite surrealistiskt när man tänker så, tio år fram och tillbaka.
Jag hoppas iaf att ni kommer ha en skitkul nyår, och så önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR!!
Så avslutar vi det är med lite nostalgisk 99/00- musik. Ha d gött så ses vi nästa år!

...

Kategori: Allmänt

Snön är tillbaka!!!
Woho!!

Igår när jag tittade ut genom fönstret var det en grå-brun värld som mötte mig, men imorse... Då var det massa snö!! Och då menar jag massa snö!
Träden tyngs ner och ger en slags omhuldande känsla. Som om Mother Nature is all around.
Kontrast... Att se snön genom fönstret, lysande vit. Och att ha en vacker bukett rosa tulpaner på köksbordet. Symbolen för våren. Att se två årstider sammanfalla, överlappa varann.
När vi var ute och tog en promenad på Juldagen, gick vi förbi en bäck. Vattnet porlade och hoppade med snön tätt intill strandkanten, helt orörd. Då och då kom det små gröna gräsbitar flytande som slitit sig loss. Och ännu längre ner längs med vattnet, där hängde nyponbuskar med röda hängen över vattnet. Svårt att fatta att något så simpelt, enkelt kan vara så vackert.
Träning står på schemat idag. Allvaret är tillbaka. Ett ny BP och BC- pass skall tragglas. Hoppas att ngt fastnar, haha!
Puss hej!

..och julen varar en' till påskar! Eller nää

Kategori: Allmänt

Julen är över! *puh!*
Ännu ett år, ännu en omgånng med mat, ännu mer mat och ännu ännu mer mat! Men det var en riktigt riktigt mysig jul, alldeles lagom.
Firade ute hos moster med man ute vid deras hus i Toffta, strax utanför Göteborg. Snön låg som ett vittt äcke över hela landskapet och gav en supermysig känsla alla tre dagarna.
Min mosters man är dessutom en sucker för tv-spel, med en stor förkärlek till Guitar Hero. Japp, så det blev en hel del spelande... Stod nog i 3timmar, minst, på juldagen och lirade. Med Playstation 3 var det en fantastisk upplevelse, japp japp! Hade man haft pengar så hade det funnits ett hemam hos mig vilken minut som helst!
Nu är jag tillbaka i Halmstad där solen skiner och snön är puts väck! Jag lämnade ett vitt vitt Göteborg igår eftermiddag, och kom fram till ett kalt, regnigt Halmstad. Men vad gjorde det när jag bara ett par timmar senare fick kram om och pussa på min underbara pojkvän. Då skiter jag i om det är snö, sol, eller t o m storm! Haha!
Skall försöka mig på att utföra lite nyttigheter nu när jag är här, såsom att plugga in två nya koregrafier, skriva en sista komplettering till skolan och få hemmet nyårsfint. Ett nytt skall firas in med renlighet, det är ett måste!
Och eftersom Jennys julkalender nu är över, får ni istället njuta av en skön låt från John Mayer istället.

God Jul den 24e december....

Kategori: Allmänt

Så har vi då kommit fram till Grand Finale här i Jennys julkalender! Dagen D, Christmas Eve, Julafton... Ja ni fattar, haha! Så vad skall man hitta på då? Jag tänkte helt enkelt.. Försök att få in så många julaftons-avsnitt som möjligt från alla dessa underbara kalendrar, so thats what I'm gonna do!

Själv skall jag till moster och fira. Det blir n ganska lugn kväll skulle ja tro med mat, film, lite Guitar Hero- spelande... Saknar dock min "underbara tönt" som är nere i Helsingborg. Hade velat somna och vanka upp bredvid honom dessa dagar.. Men men, den som väntar på ngt gott...
Ni andra! En riktigt God Jul på er!
Sunes Jul



Mysteriet på Greveholm
Kurt Olssons Jul

Dagens lucka! 23e december

Kategori: Allmänt

Dan före dan...

Dagens lucka! 22e december

Kategori: Allmänt

Japp... Tillbaka i all dess prakt!

Sådär ja!

Kategori: Allmänt

Nytt år på ingång, ny design!
Passade på att ta tag i eländet å fixa till lite. Det finns så mkt roligt man kan göra med alla dessa koder hit och dit, men jag får nog säga att jag är rätt nöjd asså. Lila är ju alltid en fin färg...
Har hunnit med en liten runda på stan med finaste Eme där hon fick köpt en del paket å ja fick köpt en bk till mig själv, haha. Jag vet jag vet, ja borde spara de få slantar ja har. Men det blev faktiskt så att jag köpte "Snabba Cash" som ju skall var något i en klass för sig. Dessutom kommer ju filmen snart och jag har lite allergi mot att se filmer innan jag har läst böckerna.. (om dessa finns)
Och nu när jullovet för första gången på flera år ger mig långa lata dagar, då kan ja ju passa på.
Nä, nu måste jag återgå till mitt lilla hemliga projekt, annars blir det aldrig klart!
Tingeling!

Ljuva toner...

Kategori: Allmänt

Robyn är helt enkelt bäst!

Tattoo- cravings!

Kategori: Allmänt

Åh va sugen jag är! Det riktigt rycker i hela kroppen så fort ja tänker på det!
Har hamnat i nån form av tatueringskoma där mina cravings är så stora att ja inte riktigt vet vad ja skall göra!
Surfar runt på varenda sida ja kommer över, skissar på en massa ideér.
hade jag fått som jag hade velat skulle det blivit något stort på ryggen, men nej. Lite förnuft har jag. Så jag har istället börjat gå över till lite mer diskreta saker. Väldigt olikt mig om man känner mig. Det brukar vara allt eller inget, som min första tatuering. Men det kan ju bli för mkt av det goda... Så nu funderra jag på ngt så kitchigt som en text.
Blommor ligger mig varmt om hjärtat. Dels för att de  är så klassiska, men också för att det går att variera och utveckla i oändlighet.
Pin-up tatueringar är en annan fascination. Vet ej om jag har modet att skaffa en själv, men det är jäkligt coolt!



Men det som faktiskt både roar och tar emot att erkänna, är att denna STAR- tatuering som Rihanna har, den är nog faktiskt vad jag själv skulle kunna tänka mig. Hur vanlig den är bland folk nu för tiden... Ni måste erkänna, den är sexig!

I'm baaaack!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen! Nu är allt som det skall vara här på bloggen igen. Så nu skall jag göra mitt bästa för att kompensera er förlust av hela tre dagars förlust av underbara, kitchiga julkalenderavsnitt. Men först vill jag bara säga att jag lyckades vinna en auktion på Tradera härrom dan. Min egna julklapp till mig själv för en väl arbetad å flitig höst. Denna underbara, 50-tals inspirerade klänning!

Lääängtar tills den kommer med posten. Då skall ja gå runt i den hela dan, rulla håret på spolar och dricka martini med Frank Sinatra skrålandes ur högtalarna...
Nu skall jag dock inte låta er hållas längre. Dags att ta igen som e lost time. Här kommer en liteb best of the best som får representera de senaste dagarna.

Oh f**k it!

Kategori: Allmänt

Har loggat in och loggat ut i ett par dar nu här på blogg.se, utan att ha sett någon förbättring! Justeringsfönstret för blogginläggen är borta! BORTA! Vilket betyder att jag inte kan få upp några härliga klipp i min så populär julklander! Morrrrrr!! Idag har jag haft en kanondag! Sov tills klockan var 11, därefter fortsatte jag med mitt hemliga lilla projekt som kan placeras under kategorin "hemmafrus-göra". Men shit va kul det är! Hade helt glömt av vad avkopplande det kan vara att bara sitta ner och låta all energi gå åt till något kreativt! Sen var jag och Eme på gymet och körde dels 40 minuter Body Combat och därefter 25, 30 minuter spinning! Sicken adrenalinrusch! Kroppen skrek och jag älskade det! Haha! Nu är jag åter igång med mitt lilla projekt. Undrar hur många dagar det kommer att gå åt för att slutföra det? Börjar redan känna av det i händer och axlar, men förhoppningsvis lägger det sig när jag vant mig lite. Blood diamond är på trean nu. En av de bättre filmerna, eller nej, en av de bästa. Men jag väljer istället en gammal ungdomsklassiker, Coyote Ugly! Musiken, stilen, känslorna. Jag kommer såväl ihåg när jag och min vän Sus planerade att dra till en bar nånstans, typ Grekland var vårt andrahandsval om vi inte kom till USA, och jobba som bartenders och dansare. Japp, ni läste rätt. Hur oskyldig och ovetande var man inte på den tiden? Bartender och dansare... Inte direkt den drömmen jag skulle vilja se mig själv i idag, haha! Nä, nu skall jag fortsätta med mitt sålänge. Puss å hej!

Dagens lucka! 17e december

Kategori: Allmänt

Vet ni vad? Jag börjar misstänka att det här med klimatet är en ""scam", ett påhitt á la Zeitgeist, för idag så är det inte bara snö, utan SOL också!
När hände det liksom? INNAN jul..?


Sista dan i skolan för detta året. Känns ypperligt konstigt. Vart tog tiden vägen? Var det inte oktober  typ förra veckan? Jaja,det är väl ett tecken på att man börjar bli gammal när man inte riktigt hänger med längre, haha!
Vi skall nu se på ett av mina absoluta favoritavsnitt ur Sunes jul, nämligen KRIG!
Enjoy!



All I want for Christmas...

Kategori: Allmänt

... is SNOW!

Det är så vackert! När jag slog upp ögonen, slog det mig hur ljust det var utanför mitt fönster. Så satte jag mig upp och drog upp rullgardinen, och där fanns snön! Vit, fluffig och ljus!
Det är som om alla ens vuxna skyldigheter bara ramlar va en och man vill bara kasta sig ut och göra snöänglar, ha snöbollskrig, göra snögrottor.. t o m åka pulka!
Jag har tyvärr varit en snö-hatare i ett par år, mest för att jag ansett att det inte hör hemma i storstan när det bara blir slask och modd. Men nej, inte längre. Snö är fint, inbjudande och ger en härlig julkänsla.
Jag behöver lite ljus i mitt liv just nu. Än är inte mörkret borta... Det är precis som med årstiden som följer. Ett konstans mörker med gråa inslag och kalla, råa vindar. Man håller sig fast vid allt som är gott och glädjande för att inte sugas in i det svarta hål som månaderna efter jul- och nyår lätt blir.
Jag kommer leva mitt liv i 3 månaders- perioder från och med nu. 3 månader i taget... men kommer nånsin oron att släppa?
I vilket fall skall vi ju slänga upp dagens lucka här också, den 16:e! Och vi tittar in hos småfolket i Trolltider!



Dagens lucka! 15e december

Kategori: Allmänt

Ännu en dag, ännu en lucka.
Det bästa är att idag har det börjat snöa på RIKTIGT! När jag vaknade låt det ett tunt, tunt täcke p marken och nu faller det bara mer och mer från himlen. Jag hoppas att det kan få ligga kvar ett tag. Det gör mig glad... Och nu skall vi få se på ngt annat kul, nämligen Jul i Kapernaum.



Dagens lucka! 14e december

Kategori: Allmänt

Åter tillbaka till Greveholm! Bara 10 dagar kvar nu.... tick-tack tick-tack


Natteeen gååår tunga fjääät....

Kategori: Allmänt

... å dagens lucka! Numero 13! vilket betyder LUCIA!
Själv sov ja mig igenom hela morgonen pga dålig sömn. Menssmärtor är inte kul... Så tyvärr blir ja utan luciatåg i år, men men.. Man kan ju inte få allt. Istället får ni en liten kaskad av olika avsnitt som handlar just om lucia.
Puss å kläm!

Dagens lucka! 12e december

Kategori: Allmänt

Haha! Det här klippet börjar så jäkla underbart! Såååå 90-tal. Det har blivit för ett kanske lite kortare klipp denna dag, men det var det enda jag kunde hitta på denna julkalender. Håll huvudet kallt! från 1994 är baserad på böckerna om den astmasjuka Eddie som bor med sin  ex-alkoliserade pappa i Lysekil hemma hos sin farbror Malkolm sedan mamman dog och pappan inte kundee ta hand om Eddie själv. Tragiskt egentligen... Men men!

Klockan är 16:30...

Kategori: Allmänt

...när jag börjar skriva det här inlägget. Och vet ni vad... Det är BECKSVART ute!!! Whaaaaat!!
Är det så konstigt att alla människor har en sömndrucken blick, drar djupa andetag och pustar var och varannan minut? I don't think so.
Hur i hel**te skall man kunna finna energi och motivation i denna mörka dystra värld?
Men jag klagar inte. Nej nej, ja orkar inte med sånt mer. Det blir inte direkt bättre av att tänka negativt, nooo...
Dessutom har ja fått mina magiska tillbehör som gör mitt liv...ehm... normalt igen! För jag är inte som alla andra, har ja hört/märkt/upplevt. Men nu börjar saker och ting fungera som vanligt igen. Like a weight lifted of my shoulders, Hallelujah!



Så vad sysslar ja med denna fredag som ni läsare så gärna (eller inte!) vill veta?! (okej ni kan sluta tjata, ja ska berätta...) Jag pluggar!
Omtenta imorrn å ja har lagt exakt 2 h intensivt pluggande på denna gång. Korkat? Kan det mycket väl vara, men med tanke på att jag fick 2 poäng ifrån godkänt sist ja gjorde den (utan att ha pluggat över huvud taget!) så känns det som att det kan gå hem. Hoppas iaf.
Och för att riktigt se till att trappa upp oddsen så skall ja på inflyttningsfest ikväll! Oskar å Emma skall inviga sin nya lya med lite galej, riktigt nice!
Jo, sen ville jag bara tipsa er shoppoholics där ute, att Lager157 nu har öppnat webbshop! Japp, u heard me! Så man behöver inte lägga tusen spänn på bensin för att shoppa kläder tusen spänn billigare (hängde du me där ;) ) längre. Det är bara ett knapptryck bort.
Tjolahopp!

Dagens lucka! 11e december

Kategori: Allmänt

Kurt Olsson får mig att tänka på mitt kära Göteborg. Så när hemkänslan blir för stor, då bjuder ja på detta.

Mycket att vara glad för

Kategori: Allmänt

Jag är innerligt ledsen för de människor som saknar social kompetens. Det kanske låter hårt, men tänk er själva att vara utan glädjen som andra människor ger dig i ditt dagliga liv. Att inte kunna glädjas åt andra, skratta tillsammans, lära dig av andras upplevelser och så vidare. Att helt enkelt inte få ut något av att umgås med människor.

Jag skulle inte klara mig en dag utan mina nära och kära runt omkring mig! Inte en enda! Om det är något som förgyller min tillvaro så är det andra människor. Det är det som basen, anledningen till att jag valt det yrke/de yrken som jag har och varför jag har ett leende på läpparna mestadels av mi vakna tid!
Idag hade jag och Alfons en liten lunchdejt där vi pratade tjej-problem, skrattade åt gemensamma erfarenheter och uppdaterad om varandras liv. Därefter skulle jag ha gått hem, men fick ett spontant infall att kolla vad Gurra G hade för sig, så där blev det ett par timmars skitsnack med massa massa kaffe som tillbehör.

Dagens lucka! 10e december

Kategori: Allmänt

Åter igen är vi tillbaka på Mysteriet på Greveholm, där det som hos oss har blivit den 10 december. Bara  2 veckor kvar till julafton!

Dagens lucka! 9e december

Kategori: Allmänt

Då var det åter dags för pappa Rudolf att ta oss på nya äventyr! Denna gång är det pulkabacken som ligger risigt till... En klassiker! Sunes jul mina vänner.

Dagens lucka! 8e december

Kategori: Allmänt

Dags för Tomtemaskinen att få visa lite av sitt utbud! För er som nu tänker: "Eh... tomtemaskinen?" Så kan ja istället säga "Pettson & Findus" så kanske poletten ramlar ner. Enjoy!



Dagens lucka! 7e december

Kategori: Allmänt

Jag vet att Pelle Svanslös tillhör de mer "moderna" julkalendrarna, men den var fakt ganska mysig. Vassegoda!



When is too much?

Kategori: Allmänt

Nu när man har börjar jobba med så kallat "fitness", så blir man också mer medveten om hur denna värld ser ut och fungerar.
Jag har alltid älskat att träna! Träna för att det är kul, för att adrenalin-kicken får mig att må absolut super! Så jag har sällan tänkt på att jag skall träna för att få de där 6 magrutorna, smala låren, putiga rumpan eller vad det nu kan vara. Jag gillar att ha en stark kropp som tar mig fram och håller mig uppe i mitt liv och som bidrar till mitt eget bra:iga mående.
Visst, jag har haft en period där träningen fick utsvävade konsekvenser, men det var inte träningen isig som låg bakom utan andra faktorer i mitt liv. Träningen blev mer ett verktyg att förverkliga en skev världsbild som inte på något sätt var hälsosam.
Men när blir träning "för mycket"?
Är 10 pass i veckan för mycket? Eller 200 sit-ups per dag? 1-2 mil löpträning ett par ggr i veckan? Eller är det så att när träning blir en majoritet av ditt liv, när du planerar hela din vardag kring detta, är det för mycket?
I helgen var det nämligen Fitness Festivalen i GBG, och där utförde man bland annat Lucia-pokalen, vilket är en tävling där deltagarna visar upp sina max-deffade kroppar, insmetade i lager på lager av brunkräm som framhäver varenda kropp och krök som varje svällande muskler avger.
Är detta ok? Vad tycker ni?

Önskelista!

Kategori: Allmänt

Jag gör som så många andra och överger den traditionella julshoppingen i stan, där folk hysteriskt springer omkring med tovigt hår, svettdroppar i pannan och paniken i ögonen (och vi är bara på den 6e dec...). Jag letar istället på nätet! Här finns inte bara mer, men också så himla mycket mer roliga saker som man annars inte skulle ha hittat ute i affärerna.

Men som med allt finns det ju även här en baksida. Man hittar väldigt mycket som man själv skulle vilja ha!
Min senaste fetisch är söta, totalt onödiga inredningsprylar som i vilket fall aldrig skulle få plats hemma hos mitt redan överfyllda hem. Som det här salt & peppar-karet från Bluebox! Huuuuuuur söta som helst! Och faktiskt, de skulle inte ta någon större plats om jag skall vara ärlig.
Sen har jag insett att det som verkligen, VERKLIGEN saknas hemma hos mig är lite kitschiga Michael Jackson-prylar!
Jag har redan alla album snyggt uppradade i bokhyllan, men pricken över i:et skulle ju vara en super-nördig tavla/plansch!
Jaja, vi får väl se. Klappar till mina nära och kära står överst på listan just nu. Älskar att hitta sådana där presenter som man bara vet att just det är perfekt för just den personen!
Puss å kläm!

Dagens lucka! 6e december

Kategori: Allmänt

Nu kommer en klassiker för alla oss "goa gubbarrrr" (eller gummor...), Kurt Olssons julkalender såklart!
Det är inte bara den 6e december idag utan också andra advent. Bara två veckor kvar till julafton... Börjar man känna av julshoppingpressen lr inte? Hmm...
Julen är inte till för de som är små,
det är faktiskr förundrat få.
Ty paket är inte det som lockar mest.
Nej, utan det är ju självklart fest!
Med glögg å snaps i driver,
det blir lätt för mkt i ren iver!
När man sedan på juldagsmorgon vaknar,
och både förnuft och hälsa saknar.
Tänk då på att det dröjer ett helt år,
innan det är dags för nästa runa styrketår!



Uppenbarelse...

Kategori: Allmänt

Det var länge sedan jag skrev "poesi", eller vad man nu skall kalla det.
Har inte haft inspiration.
Har inte haft lust.
Men inatt. En uppenbarelse.
Orsak?
Ett fyllesamtal..! Tro det eller ej.
Det bästa jag nog någonsin haft. Inget sludder och hickande, utan bara ren konversation och en del "clearing the air".
För har jag någonsin pratat om hur det verkligen påverkade mig, den där tiden... Nä. Det har jag inte. Och har jag då förstått hur det har påverkat mig. Nä.. Det har jag inte heller.
Hur fucked up jag var, och till viss del, är.

Ett djupt andetag.
Första omgången syre som fyller dig efter en lång tids frånvaro.
Fyller dig med kunskap och insikt.
Du är ovanför ytan, och inte längre under.
Solen är ljusare, varmare.
Vinden är kraftigare, mer svalkande.

Du finner åter vägen efter att ha varit vilsen.
Du vet inte hur lång den egentligen är,
men du bryr dig inte längre.
"Resan är målet", minns du att någon en gång sa.
Ett vacklande steg,
men du känner att du är starkare.
Du kanske inte kan vägen,
men du har förmågan att ta dig fram.

Dagens lucka! 5e december

Kategori: Allmänt

Efter många önskningar är det nu dags... Mysteriet på Greveholm!



Dessutom...

Kategori: Allmänt

...fick jag min licens som Body Pump-instruktör idag! Woho!
Videon var godkänt å klar! Hur gött som helst att börja dagen med ett sådant intyg i handen. Another gole... DONE!



Var på gymet för första gången på väldigt väldigt länge. Då menar ja inte själva gymet isig, utan lokalen där man står och lyfter tyngder... du vet! Har inte riktigt haft tid för sådana aktiviteter då den egna passverksamheten tar så mkt tid. Men idag var det äntligen dags! Riktigt gött att kunna köra tills musklerna skakade av utmattning!
Sen bar det av hemåt för att göra en go lunch av bulgur, avocado, tomater och fetaost, toppat med soltorkade tomater och balsamvinäger.. YUMMIE!! Både gott och nyttigt, vill jag lova!
Så vad händer ikväll? Ingen aning om jag skall vara ärlig. Är "ledig" för första gången på länge, och det gör en lite sådär förvirrad när man annars är van att ha ett späckat schema 24/7! Men "På Spåret" har ju nypremiär så det kanske man får ta och titta på om inget annat dyker upp.
Just det ja... Måste tipsa er om Arvikafestivalens reklamfilm som bara är tillgänglig på nätet tack vare deras lite speciella innehåll, hehe.... www.arvikafestivalen.se
C ya!

Dagens lucka! 4e december

Kategori: Allmänt

Dagens avsnitt är ifrån den underbara julkalendern Jul i Kapernaum!


Dagens lucka! 3e december

Kategori: Allmänt

Eftersom ni fick ett halv avsnitt av Trolltider igår, får ni självklart den andra halvan idag. Enjoy!


Jennys julkalender- The best of the Best°

Kategori: Allmänt

Så var det då äntligen dags, Jennys julkalender- the best of the best. Eftersom dagens julkalendrar rent ut sagt SUGER! tycker jag att det är på sin plats att vi åter minns våran tids glansdagar med julkalendrar i världsklass! Vem skrattar inte gott åt pappa Rudolf i Sunes jul? Eller satt både fascinerad å lite skraj framför Mysteriet på Greveholm. Och för att inte glömma de riktiga klassikerna som Teskedsgumman, Trolltider, Klasses klätterträd och många många fler!
Därför kommer jag varenda dag lägg aupp ett nytt klipp från någon av alla dessa underbara serier. Och då idag är den 2e december och inget klipp lades upp igår, får ni faktiskt TVÅ stycken att njuta av.
God jul!
"Julbaket" - Sunes jul
"Gula solar och svarta." - Trolltider

Bodyache!!!

Kategori: Allmänt

Av hög kvalité!!
Shit asså! Körde Alex BP- pass igår eftersom hon har gjort illa sitt knä och damn! ja e otränad... igen!
Två veckor känns inte så länge just tidsmässigt. Dagarna rullar på och helt plötsligt har två partyfria helger passerat och du befinner dig åter på din gamla ort där utbildning och jobb väntar. Då upptäcker du också att du faktiskt inte har kört Body Pump på hela den tiden du har vart borta. SÅ du bestämmer dig inte bara för att gå kvartalsutbildning det första du gör, utan att också att hålla i ett till pass. (Nu skall inte detta missförstås, utan mer ses som ett ironiskt inslag. Klart ja skall instruera, men min kropp tyckte nog inte det... haha!)
Idag fullkomligt skriiiker kroppen å varenda muskel kan bara utföra halva sin normala rörelseförmåga. Men men.. vill man vara fin får man lida pin...
1a december har del hunnit bli också och, inte snön, men frosten låg vit utanför mitt fönster imorse. Vackert vackert...
Nu bär det av till studiemekkat för att förkovra sig, woho! (eller?)