kort och gott, Jenny

Helgen som gick...

Kategori: Allmänt

9. El classico. och Polens president. Där har nu min helg i sin helhet.
Fredagen gick i softandets tecken med glass och å promenad i solen, följt av tre filmer och en påse chips. Vi startade med The Gamer där vi har hunken Gerald Butler i huvudrollen. Rätt ok film. Fick lite Tarantino- känsla då den var lite "annorlunda" i upplägget och, hur skall man säga, filmandet... Mycket kontraster, men klart sevärd.
Därefter blev det animationsfilmen 9. Helt underbar! Handlar om en liten tygdocka som vaknar upp i samma rum som sin skapare som ligger död på golvet. Världen utanför är nedbombad och ödelagd men det finns monster där ute som ställer till med besvär för honom och hans vänner. Fantastisk!
Sen avslutades det med Surrogates... Och den tänker ja inte ens skriva något om för det är den inte värd.
Lördagen, El Classico. Fotboll existerar även utan Zlatan Sverige. Faktiskt...
Söndag. Volleybollmatch i Ängelholm. Damernas första finalmatch mellan Engelholm (jo de heter så, inte med Ä...) och Katrineholm. Riktigt kul, men man kan summera detta med att säga- ben ben ben och åter BEN!!! Dessa kvinnor är typ 1,80 långa i genomsnitt och består till 80 % av ben! Så alla män där ute, börja kolla på Volleyboll för damer så skall ni få erat ben-behov mättat ;)
Och såklart Polens Presidents död. jag säger bara korruption. Så återkommer ja på den punkten när ja fått mer kött på benen. (korruption korruption korruption...)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: