kort och gott, Jenny

All I want for Christmas...

Kategori: Allmänt

... is SNOW!

Det är så vackert! När jag slog upp ögonen, slog det mig hur ljust det var utanför mitt fönster. Så satte jag mig upp och drog upp rullgardinen, och där fanns snön! Vit, fluffig och ljus!
Det är som om alla ens vuxna skyldigheter bara ramlar va en och man vill bara kasta sig ut och göra snöänglar, ha snöbollskrig, göra snögrottor.. t o m åka pulka!
Jag har tyvärr varit en snö-hatare i ett par år, mest för att jag ansett att det inte hör hemma i storstan när det bara blir slask och modd. Men nej, inte längre. Snö är fint, inbjudande och ger en härlig julkänsla.
Jag behöver lite ljus i mitt liv just nu. Än är inte mörkret borta... Det är precis som med årstiden som följer. Ett konstans mörker med gråa inslag och kalla, råa vindar. Man håller sig fast vid allt som är gott och glädjande för att inte sugas in i det svarta hål som månaderna efter jul- och nyår lätt blir.
Jag kommer leva mitt liv i 3 månaders- perioder från och med nu. 3 månader i taget... men kommer nånsin oron att släppa?
I vilket fall skall vi ju slänga upp dagens lucka här också, den 16:e! Och vi tittar in hos småfolket i Trolltider!Kommentarer


Kommentera inlägget här: