kort och gott, Jenny

Det där med nya löften...

Kategori: Allmänt

2012 BABY!!!
Så äntligen var detta förjävliga året över. Jag kan med all säkerhet säga att det var det värsta hittills. Det enda, och då menar jag det, enda bra och absolut fantastiska med året var när min bästa vän Angelica sa 'ja' till sin Daniel.
Ser vi till världen så har vi haft en natur- och kärnkraftkatastrof i Japan, en enorm revolutionsvåg i mellanöster (på både gott och ont) massakern i Norge och Bryssel för att bara nämna några. Och såklart, för min del så togs min älskade mamma ifrån mig och familjen den 6 mars. Det har på många sätt satt sin prägel. Det är en process som maninte kan styra över, den här "frigörelsen" eller vad man skall kalla det. En ofrivillig sådan. Man planerar för att leva sida cid sida under många många år, åta henne se sina barnbarn växa up och själv få en massa goda råd, minnen och upplevesler tillsammans som två vuxna. När det inte blir så, ja då är det mycket man ifrågasätter.
Men låt oss fokusera på det bästa me dåret och föröska minnas det, så får vi hoppas att 2012 blir bättre på alla sätt och vis.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: