kort och gott, Jenny

Ni kan aldrig gissa...

Kategori: Allmänt

... vad jag har gjort idag!!
Klockan noll nio noll noll var det samling för Halmstad Högskolas Idrottslärar- studenter vid Halmstads Roddarklubb. Med oss skulle vi ha extra ombyte, handduk och på kroppen en långärmad tröja och långa byxor för att få bästa effekt av övningen. Vaddå för övning?, undrar ni. Jo, det skall jag berätta för er. Vad vi gjorde här vid roddarklubben, har inget med rodd att göra. Nej nej, vi var där för att BADA ISVAK!!
Jajamensan!, du läste precis rätt.
För att få godkänt i den kurs som heter just Vinterutbildning är vi tvungna att kasta oss frivilligt i en isvak, känna på hur det känns, svara på ett par frågor (under kippande anda!) och sedan dra oss själva upp med hjälp av isdubbar. Och vet ni vad? Det kan vara bland det häftigaste jag någonsin har gjort! Vilken kick! Det hela tog inte mer en ett par sekunder, men shit! Jag är fortfarande hög på adrenalin!
Så nu gäller det att använda sig av detta för att ladda om inför kvällens utmaning, Releasefest på Idrottscentrum för de nya Les Millspassen. Body Pump klockan 17:15 och sedan Body Combat 19:15. It's gonna be a sweaty event!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: