kort och gott, Jenny

Söndag.

Kategori: Allmänt

Söndagsångest.
Varför drabbas man alltid av detta på just söndag? Är det för att man tittar tillbaka på den gångna veckan och inser allt man borde ha gjort? Eller att det ligger en ny vecka med massa saker man inte vill göra? Och varför kan inte detta ske på en fredag? När man har hela den roliga helgen att pigga upp en med. Varför just söndag?
Det är inte roligt asså...
Igår hade vi iaf jättetrevligt här hemma i Casa el Jenny. Det var broccolipaj å fördrink, vin och sen melodifestivalen. 4 glada, pratglada töser med mycket att prata om. Helt enkelt en underbar lördag.
Hur var det då med själva melodifestivalen? Ola och Salem gick direkt till final vilket troligen var rätt val med det utbudet som fanns igår kväll. Ingen låt var direkt WOW-faktor på, och snälla, men vad var det där kvidande bandet vars sångare såg ut (och lät!) som att han fått pungen ikläm? Nä, då får ja säga att ja inte alls var imponerad och hoppas att vi kan koma igen de kommande veckorna.
Nu skall här städas upp och sen skall jag fördjupa mig i orienteringens underbara värld och sen titta lite närmare på musklerna och skelettets alla funktioner?
Tingeling!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: